facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DICX autorijschool en motorrijschool

Info

DICX autorijschool en motorrijschool en organisatie van motorreizen, motor-bergtraingen, toerritten, motor-circuittraining en motor-evenementen.

Geschiedenis

CBR RIS gecertificeerde autorijschool en KNMV KGI gecertificeerde motorrijschool, met zeer bekwame en gedreven instructeurs.

Instructeurs: Dick Sassen, auto- & motor- rijinstructeur, Els Melker, auto- rijinstructeur. Bart Liefferink, auto- rijinstructeur



"Dicx autorijschool, motorrijschool, autorijlessen, rijbewijs B, motorrijlessen, rijbewijs A, motorreizen, motor-rijvaardigheidstrainingen."

"Dicx autorijschool, motorrijschool, autorijlessen, rijbewijs B, motorrijlessen, rijbewijs A, motorreizen, motor-rijvaardigheidstrainingen."
Adres: Hogeweg 141, 1906CG Limmen
Telefoonnummer: 0031650648499
Stad: Limmen
Route: Hogeweg 141
Postcode: 1906CG



op zoek naar gerelateerd: rijschool castricum, e-rijschool dicx, motorrijles heiloo, rijschool beverwijk heemskerk, rijschool alkmaar, beste rijschool heerhugowaard, scooter rijschool castricum, motor rijles heiloo
Recensies
Een 5-sterren ervaring. Heb mijn rijbewijs nog niet binnen maar ben zeer tevreden over deze rijschool. De instructeur doet zeer leuk mee en kan je ook een lolletje mee maken. En bereid je goed voor voor de examens die komen gaan. De motoren zijn netjes en de pakken hangen al klaar.
Top rijschool ! Heb binnen een paar maanden mijn motor rijbewijs gehaald. Ze hebben fijne motoren en nemen de tijd voor je. Zeker een aanrader !!
Erg goede rijschool, ik heb mijn motorrijbewijs hier gehaald. Rijinstructeuren rijden zelf met de motor achter je aan, dit is erg prettig omdat ze het voor kunnen doen.
Raar figuur... vanmiddag 4-5 km achter Dicx gereden, althans er zat nog een auto tussen, maar voldoende rechts rijden in de spits leert hij je in elk geval niet. Daarna doet hij nog heel sportief een braketest bij de auto voor me, en laat daarna iedereen wachten omdat als die man verhaal komt halen hij niet doorrijd. Kan me niet voorstellen dat dit een prettige instructeur is. Reactie op reactie; Leuk verhaal natuurlijk over respect. Maar als je ondertussen meermaals rechts word ingehaald kan er ook een lampje gaan branden dat je misschien naar rechts moet. Daarnaast ben ik benieuwd waar je vandaan haalt dat het dan oké is om vol te remmen als dat niet noodzakelijk is. Levensgevaarlijke flapdrol ben je... Reactie op aangepaste reactie: Grappig dat je na 8 maanden je respons aanpast. Ik was NIET de persoon die achter je reed, maar ik reed daarachter. Je hebt ofwel niet op zitten letten of je leert je leerlingen de verkeerde dingen. Want als je na ruim 3,5km nog steeds met 100 op de linker rijstrook rijdt met voldoende gelegenheid om naar rechts te gaan snap ik de reactie van die meneer voor me ook wel. Ik hoop dat je dit snapt.
Vriendelijke rijinstructeurs en goede lessen. Aanrader!
slechte ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid