facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DICO - Snel internet buitengebied

DICO - Snel internet buitengebied

Info

DICO Breedband buitengebied is de specialist in realisatie van breedband en snel internet op glasvezel voor het buitengebied.

Geschiedenis

DICO Breedband Buitengebied B.V. richt zich volledig op het realiseren als intermediair tussen bewoners, overheid en marktpartijen om snel internet op glasvezel te realiseren in de buitengebieden en industrieterreinen in Nederland. DICO Breedband Buitengebied B.V. is opgericht door Sjouke van Dijk, bewoner van het buitengebied van Waverveen in De Ronde Venen. Hij is meer dan 26 jaar werkzaam in de telecom, onder andere bij Vodafone, Versatel en Tele2, in diverse netwerkfuncties voor het aanleggen van complexe netwerken. Hij is als laatste werkzaam geweest als technisch directeur van Tele2 Nederland.

Adres: Reigerstraat 19, 3645KW Vinkeveen
Telefoonnummer: 0629051711
Stad: Vinkeveen
Route: Reigerstraat 19
Postcode: 3645KW


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid