facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dickninghe IJsdelicatessen

Dickninghe IJsdelicatessen

Info

Het lekkerste ijs van 't land

Geschiedenis

De ijsmakers van Dickninghe Ijsdelicatessen werken alleen met de allerbeste verse ingrediënten. Volle verse melk van het land, en dat proef je in al onze ijssmaken.

Vertrouwde smaken als aardbei, chocolade en vanille ontbreken natuurlijk niet in ons assortiment. Maar iedereen die van ijs houdt kan niet om ons cappuccino-, advocaat- of kersenijs heen.

Laat je verwennen door ons ambachtelijke roomijs in negen heerlijke smaken.

Onze taak

Ambachtelijk roomijs produceren is de missie bij Dickninghe IJsdelicatessen. In onze ijsfabriek, die staat nabij het schitterende landgoed Dickninge op de plaats waar vroeger de molen heeft gestaan, werkt een team ijsspecialisten met passie aan heerlijk ambachtelijk roomijs.

Door alleen de beste ingrediënten te gebruiken, produceren wij de lekkerste ijs smaken: van fris aardbeienijs en klassiek chocolade ijs tot de unieke smaak van kersen en cappuccino.

Producten

Het assortiment bestaat uit negen overheerlijke smaken:

- Karamel
- Cappuccino
- Advocaat
- Kersen
- Naturel
- Rum-Rozijnen
- Chocolade
- Aardbeien
- Vanille

Adres: Industrieweg 41, 7949AJ Rogat
Telefoonnummer: 0522 440218
ln.ehgninkcid@ofni
Stad: Rogat
Route: Industrieweg 41
Postcode: 7949AJ



op zoek naar gerelateerd: dickninge ijs verkooppunten, ijsfabriek nederland
Recensies
Het ijs afkomstig van het landgoed Dickninghe is niet gewoon lekker, maar ongewoon lekker. Bij het ijs ' Rum-Rozijnen' doe ik een beetje advocaat en slagroom en dan is het echt een delicatesse. Je kan je gasten met dit bijzondere ijs verrassen! Een 'ijskoude" groet van Cor Roozenbeek uit Linschoten
Ijs was eerder een mooi ijs, nu overal te koop en te groot en de prijs te klein.
Gewoon de lekkerste ijs die er is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid