facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dickensfestijn Drunen

Info

Dickensfestijn Drunen is met meer dan 35.000 een van de drukst bezochtste kerstmarkten in Zuid-Nederand. Kom, begeef en beleef de sfeer van Dickens.

Geschiedenis

Wie tijdens het Dickensfestijn Drunen door de straten van Drunen loopt, komt boeren, burgers en buitenlui tegen die de tijd van Charles Dickens werkelijk moeten hebben meegemaakt.Er lopen kastanjeverkopers, schoorsteenvegers en gekken rond, maar ook deftige notabelen en kantoorklerken. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen, Christmas Carol Singers gaan van deur tot deur. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Overal in het centrum zijn optredens, er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout. Gezellige koormuziek en kerstliederen zijn te horen, vuurkorven en duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer.

Kooplui bieden hun waar aan en handwerkers demonstreren hun ambacht op de kerstmarkt. De schaapsherder leidt zijn kudde schapen terwijl de straatmuzikanten spelen op viool, saxofoon en fluit. De ganzenparade maakt wederom zijn opwachting in het Brabantse Drunen en gaan in ganzenpas door het centrum.

Dus wilt U de sfeer van Kerstmis in Dickens stijl proeven kom dan naar Drunen op zaterdagavond 16 december en zondag 17 december 2017.
Beleef de 19e eeuwse Engelse stad van de schrijver Charles Dickens in het centrum van Drunen! De klok wordt weer teruggedraaid in Drunen.

Alle winkels zijn geopend !

Adres: Raadhuisplein, 5151JH Drunen
Stad: Drunen
Route: Raadhuisplein
Postcode: 5151JH



op zoek naar gerelateerd: Dickens kerstmarkt 2021, Dickensfestijn Drunen 2021, Dickens Festijn Deventer 2021, Dickens kerstmarkt 2021 Drunen, Dickensmarkt, Dickens Festijn Heusden, Dickensfestijn 2022, Festival Drunen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cereaal - Joost en Roy van de Wiel Cereaal - Joost en Roy van de Wiel 798 meter Snel, goed, scherpe prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid