facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DichtbijDragen

DichtbijDragen

Info

Kraamzorg (holistisch/natuurlijk) met passie en liefde�

Geschiedenis

Na in 2014 te zijn gestart als zelfstandig draagconsulente ben ik vanaf 2016 ook gaan werken als zelfstandig kraamverzorgende en Babycoach. Aanwezig zijn bij het wonder van een geboorte, het bieden van een fijne en informatieve kraamtijd en een bijdrage leveren aan een liefdevolle start van een jong leven komt in deze drie beroepen dicht bij elkaar en vullen elkaar ook naadloos aan.



"Je kindje dragen en hechting zijn met elkaar verbonden.Je kindje leren dragen in de doek hoort dan ook bij die zo belangrijke hechting en de groei naar een zelfverzekerde volwassene. Door de emotionele symbiose met de mama, waar de baby zich vanuit de nature de eerste maanden in bevind, is je baby dragen zo logisch.Loop je tegen dingen aan op het gebied van slapen, huilen of is er sprake van niet medische anders dan verwacht verloop van de ontwikkeling? Dan kan ik je als babycoach helpen te zoeken naar de oorzaakDoor middel van de zwangerschapscursus Liefdevolle verwachting ontwikkel je een realistische opvoed verwachting met de kennis van de verwachtingen en instinct van de baby."
Adres: M.L Kingerf 27, 3263EN Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0646323133
Stad: Oud-Beijerland
Route: M.L Kingerf 27
Postcode: 3263EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk Oud-Beijerland e.o. Verloskundigenpraktijk Oud-Beijerland e.o. 896 meter Verloskundige zorg in Oud-Beijerland e.o.
Bol & Blij - zwangerschap geboorte ouderschap Bol & Blij - zwangerschap geboorte ouderscha... 2 km Welkom bij Bol en Blij voor een nuchtere en ontspannen benadering van zwangerschap, g...
Recensies
Kitty je bent een topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid