facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DIBA Beauty Center

DIBA Beauty Center

Info

Dé schoonheidssalon voor luxe, ontspanning en huidverbetering. Komt u genieten van onze heerlijke fruitcocktails?

Geschiedenis

Gezondheid/Schoonheid

Adres: Nieuwe binnenweg 237A, 3021GC Rotterdam
Telefoonnummer: 0102038423
Stad: Rotterdam
Route: Nieuwe binnenweg 237A
Postcode: 3021GC



op zoek naar gerelateerd: diba beauty center prijzen, diba beauty center alkmaar, diba beauty center rotterdam adres, diba beauty rotterdam, diba beauty center dermapen, diba beauty center afspraak annuleren, diba beauty center laser, diba beauty center shop
Recensies
Ik had van een vriendin gehoord dat dit de beste Clinique van Nederland zou zijn. toen ik daar aankwam werd ik aangenaam ontvangen. Ik kreeg super lekkere koffie aangeboden tijdens het wachten in een mooie wachtkamer. Tijdens mijn eerste gesprek met Rojda werd er naar al mijn wensen geluisterd. Ook gaf ze me goed advies. We zijn nu 1,5 jaar verder en ik blijf super in vrede met Diba. Echt fantastisch. Zeker een aanrader. Het is zeker niet overhyped het is elke cent waard. Kortom: Zolang Diba bestaat, zal mijn huid blijven stralen.
Heerlijke behandelingen en goede service. Moet ook zeggen dat de nieuwe locatie echt super is, ik maak er nu gelijk een uitje van als ik naar Diba ga. Achter het gebouw is een grote parkeerplaats waar je altijd wel plek vind, handig!
Ik ben ongeveer 3 jaar geleden begonnen met gezichtsbehandelingen bij DIBA. Je wordt zo professioneel en op maat geholpen, er wordt goed geluisterd naar de wensen. Rojda en haar collega's weten resoluut welk advies men nodig heeft, ze zijn zo vakkundig. Ik ben zo content betreft hun behandelingen, dat ik nu ook langere tijd ben begonnen met laserbehandelingen zowel in mijn gezicht en lichaam. Er wordt ruim de tijd voor je genomen, je bent zeker geen nummer bij hun!!!!Onlangs heb ik ook een peeling voor mijn rug acnelittekens geboekt. Kort gezegd, voor goed vakkundig advies en de beste behandelingen, zeg ik DIBA!
Tijdens mijn eerste afspraak een hele fijne uitleg gekregen van Rojda over wat ze momenteel ziet en wat ik kan verwachten en hoe we dit bereiken. Ook heel prettig dat ze met je meedenkt en snapt dat het heel veel informatie krijgt bij zo’n eerste afspraak en dat er daarom het een en ander genoteerd wordt! Ik voelde me gezien en gehoord. Met een lach en goede hoop de deur uit gegaan. Na de tweede afspraak werd het alleen maar opnieuw bevestigd dat ik in goede handen ben.
Al 1,5 jaar klant en onlangs behandeld door Rojda met de Fotona 4D. Wat ik heel fijn vond is dat ze met me meedenkt en alle stappen uitlegt én demonstreert. Blij dat ik het advies heb opgevolgd, want mijn huid straalt na 3 weken nog steeds! Kijk uit naar de volgende afspraak.
Vanaf het begin 4 jaar geleden klant, en al-tijd tevreden! Super vakkundige, eerlijke en lieve dame de eigenaresse. Inmiddels een heel team onder dr en top getraind. Nieuwste en meest geavanceerde behandelingen. Place to be!
Super lieve medewerkers en super warme binnenkomst. Vooraf me behandeling ben ik goed geïnformeerd. En na me behandeling heb ik fijne tips/instructies meegekregen voor thuis! Dankjewel Diba!!
Heel goed geholpen met laser behandeling door Demi. Ze is niet alleen goed in het laseren, maar heeft ook de expertise om voortgang te beoordelen. Vijf sterren voor de eerlijkheid over dat de laserbehandeling op sommige plekken niet goed aansloeg. Ze hadden meer geld kunnen verdienen met beloftes, maar waren realistisch over hun verwachtingen. Echt top!
Ik kom er nu ruim een jaar en heb hier verschillende behandelingen laten uitvoeren def. ontharing+gezichtsbehandelingen. Gebaseerd op mijn ervaringen kan ik alleen maar vol lof over Diba Clinics spreken. Alle behandelaars zijn vakkundig, professioneel en vriendelijk. Het is altijd fijn om er te zijn. Toppers!!
Zo tevreden met Diba Clinics! Al een aantal maanden laser ik mijn bakkebaard/onderkin en ben al bijna haarvrij! Zo blij dat ik van het waxen ben overgestapt naar laseren. Elke behandeling wordt er gekeken naar mijn haartjes en krijg ik info & tips mee voor de volgende behandeling. Super tevreden over de medewerkers & service Groetjes, Hiva Akter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid