facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DiAnimo Loopbaan begeleiding en wandelcoaching

DiAnimo Loopbaan begeleiding en wandelcoaching

Info

DiAnimo loopbaanbegeleiding, met plezier werken!

Geschiedenis

DiAnimo Loopbaanbegeleiding spiegelt en motiveert. Samen met jou ga ik op zoek naar jouw wensen. Van daaruit help ik je de juiste beslissingen te nemen. Lekker in je vel en op de juiste plek.

Motto
Als je weet wat je echt wilt, kun je het makkelijker bereiken. Neem je eigen verantwoordelijkheid en kom in aktie! diAnimo helpt je bij het ontdekken van jouw wensen en geeft je de middelen om deze te vervullen.

Visie
Voor het ontdekken van jouw wensen is zelfkennis cruciaal. Het is de basis om sturing te geven aan wat jij wilt en verlangt in het leven, voor werk en privé. Het is dus belangrijk dat je jezelf kunt zijn, zowel thuis als op je werk. Bewustwording van jezelf en wat je wilt is de basis om tot zelfkennis te komen en nodigt uit om die akties te doen die nodig zijn om je doel te bereiken.

Adres: Vincent Cleerdinlaan 20, 5582 EK Aalst, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0622551451
Stad: Aalst
Route: Vincent Cleerdinlaan 20
Postcode: 5582 EK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Fitness Care Total Fitness Care 49 km sporten in de buitenlucht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid