facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DianaDesignStudio

Info

DianaDesignStudio maakt unieke Wordpress website's die je zelf eenvoudig kunt onderhouden!
Nieuwschierig kijk op www.dianadesignstudio.nl

Geschiedenis

DianaDesignStudio is gespecialiseerd in het ontwerpen en restylen van websites.

Websites worden op persoonlijke wijze uniek voor u ontworpen geheel naar eigen wens kleur en stijl.

Het realiseren van een huisstijl en het maken van logo’s/flyers/visitekaartjes en andere reclame uitingen behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een afspraak maken om mogelijkheden te bespreken, u bent van harte uitgenodigd voor een kopje koffie!



"WEBDESIGN, GRAFISCHE VORMGEVING & PRINTJe bent gestart met je bedrijf en wilt gevonden worden!Hebt een een logo nodig, wilt een website nodig en misschien wel visitekaartjes of folders?Hoe moet dat? Wat kost het? Waar moet je op letten?DianaDesignStudio helpt graag!"
Adres: Schoterlandseweg 197, 8411ZE Jubbega
Telefoonnummer: 0627232728
Stad: Jubbega
Route: Schoterlandseweg 197
Postcode: 8411ZE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
DianaDesignStudio is echt een aanrader wanneer je een mooie website wil laten maken. Denkt mee in wat je wil en wat mogelijk is. Ze neemt de tijd voor je en luistert echt naar je wensen. Ook voor het maken van logo’s ben je hier op t juiste adres!
Diana heeft ons idee voor de website perfect in beeld gebracht! Snelle reacties op vragen en goede ondersteuning bij hulpvragen!
Het contact met Diana is erg prettig. Ze heeft goed geluisterd naar ons wensen. Ze denkt graag mee in de ideeën van ons, en vult aan waar nodig. Wat ons betreft een aanrader als je een website wilt bouwen of laten maken. Diana voelt aan, wat jou doelgroep is voor je website.
Afgelopen jaar heb ik een logo voor mijn bedrijf laten ontwerpen door Diana Design Studio. Ze neemt ruimschoots de tijd om naar je wensen te luisteren en denkt hier in mee. In korte tijd heb je dan een prachtig logo dat volledig aan je wensen voldoet. Een echte aanrader!
Heel betrokken en leeft zich in in wat er ontworpen moet worden. Creatief en denkt mee om tot mijn mooie website Massagevanbea.nl te komen.
Blij met het resultaat en de samenwerking. Diana is een fijn persoon in contact en is klantgericht. Ik ben een tevreden klant!
Mooie website door Diana ontwikkeld. Snelle service, goed bereikbaar en betaalbaar geprijsd. Aanrader!
Diana heeft een prachtige website voor ons bedrijf gemaakt. Helemaal super !
Een hele fijne samenwerking met een mooi resultaat voor een goede prijs.
Creatief, spontaan, goed luisteren en inleven in onze wensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid