facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diana Hoogeveen / tuinontwerp buro

Diana Hoogeveen / tuinontwerp buro

Info

Atelier voor abstracte kunst en tuinontwerp buro.
Objecten, assemblages, krijttekeningen, site-specific installaties, papierkunst. Kunst in allerlei materialen. Een architectonische en kunstzinnige kijk op tuinen. www.tuinontwerpburodianahoogeveen.nl

Geschiedenis

Mijn kunst en ontwerpen kenmerken zich door ruimtelijkheid, eenvoud en monumentaliteit in materiaal, constructie, kleur en compositie.
Ik maak vrije kunst maar ook werk in opdracht, bijv. de scheepstekeningen. Daarnaast ontwerp ik tuinen en interieurs. In beiden ben ik vooral sterk in beïnvloeden van de ruimtelijkheid. Met kleur, wanden, doorkijkjes, beplanting bespeel ik de ruimte.
Ik volgde een opleiding tot interieur-architect aan de kunstacademies van Kampen en Rotterdam. Gaandeweg deed ik als medewerker in een metaal- en timmerwerkplaats ervaring op met veel materialen en richtte me meer op de vrije kunst.

Adres: industrieweg 37, 4301 RS Zierikzee
Telefoonnummer: 0111 451221
Stad: Zierikzee
Route: industrieweg 37
Postcode: 4301 RS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid