facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dian's Creations

Dian's Creations

Info

Dian's Creations

Geschiedenis

Mijn naam is Dianne De Backer-Hugens, geboren op 11-12-1974 en woonachtig in Ossendrecht, gemeente Woensdrecht. In 1996 heb ik mijn diploma publiciteitstekenen gehaald op de S.I.S.A. te Antwerpen, waarna ik ben gaan werken. En pas toen kwam ik in aanraking met grafische software programma's op de computer, zoals o.a. Adobe Photoshop en QuarkXpress. Ik merkte al gauw dat ik dat soort programma's snel onder de knie had en het ook grotendeels helemaal eigen heb gemaakt.

Ik vind het ook heerlijk om lekker creatief bezig te zijn en de ideeën die ik in mijn hoofd heb zitten, of die door andere mensen zijn aangereikt, dan werkelijkheid te zien worden op het beeldscherm. Vooral bij het monteren van video beelden op muziek voel ik me helemaal in mijn element. Ik vind het dan ook keer op keer een uitdaging om bewegende beelden en of foto's precies passend bij de muziek te krijgen.
En nu dat mijn dochter op de basisschool zit heb ik besloten om die grote stap te wagen en dus mijn eigen bedrijf te beginnen; Dian's Creations!

Waarom de naam Dian's Creations? Eigenlijk vrij eenvoudig, omdat ik dus vrijwel alles wat digitaal op een computer gemaakt kan worden wel kan realiseren. En een digitale opmaak is ook telkens opnieuw weer een creatie. Dus vandaar dat ik voor deze naam heb gekozen.



"Dian's Creations is het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw digitale creaties; zoals o.a. uw complete huisstijl, videomontage, fotobewerking, overzetten van VHS en/of Hi8 bandjes."
Adres: Wilhelmietenstraat 14, 4641 KB Ossendrecht
Telefoonnummer: 06-30097889
Stad: Ossendrecht
Route: Wilhelmietenstraat 14
Postcode: 4641 KB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 11:30
Donderdag: 08:30 - 15:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Elshout concept & ontwerp Van den Elshout concept & ontwerp 99 meter Uw verhaal visueel verteld.
Intelligence & Design Intelligence & Design 240 meter We moved to ARERO.NL
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid