facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diamondsbyme

Diamondsbyme

Info

Uw ontwerp, uw sieraad

Geschiedenis

Bij DiamondsByMe ontwerpt u uw eigen sieraden! Of het nu gaat om dames- of herenringen, verlovingsringen, trouwringen, oorbellen of hangers, DiamondsByMe maakt het mogelijk dat u zelf een uniek sieraad kan ontwerpen. Hiermee kunt u pas echt voor de dag komen!



"DiamondsByMe is een jong en ambitieus webbedrijf dat is ontstaan uit pure liefde voor het goudsmid vak. Wij combineren het eeuwenoude ambacht van de goudsmid met de nieuwste technologieën in de sieradenindustrie. Daardoor kunnen wij handgemaakte sieraden vervaardigen die je nergens anders zult tegenkomen voor een toegankelijke prijs.De sieraden in ons assortiment zijn online geheel aan te passen naar je eigen stijl in onze webwinkel. De aanpassingen van edelmetalen en edelstenen zijn direct vlijmscherp zichtbaar in bewegend beeld om de ring vanuit alle hoeken te bewonderen. Daarnaast heb je de mogelijkheid een sieraad zelf te ontwerpen. Dat doe je samen met onze ambachtelijke goudsmeden die je gedurende het hele ontwerpproces begeleiden."
Adres: Rijsdijk 146, 3161EW Rhoon
Telefoonnummer: 010-7470000
Stad: Rhoon
Route: Rijsdijk 146
Postcode: 3161EW



op zoek naar gerelateerd: DiamondsByMe review, DiamondsByMe kortingscode, Diamondsbyme retour, Diamonds by me winkel, Ring ontwerpen edelsmid, Trouwring samenstellen, Verlovingsring ontwerpen, Ring ontwerpen Goedkoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joe Benelli Joe Benelli 820 meter Online houten jaloezieën gekocht ze zaten heel erg netjes en zorgvuldig ingepakt. We ...
Woongroothandel Woongroothandel 820 meter Wij hebben hier houten jaloezieën gekocht én laten plaatsen. De prijs was netjes, de ...
EYEWORK EYEWORK 839 meter Bijzondere, verrassende winkel, net even anders!!! Heel speciaal. Heel fijn personeel...
Eivissa Style Eivissa Style 891 meter Super leuke kleding en accessoires! Snelle service
Bech Equestrian Bech Equestrian 1 km Leuke lokatie. Goed bereikbaar. Ruime parking. Alles netjes schoon en op orde. Zeker...
Bij Ann Bij Ann 2 km Superrrr zo gastvrij ....ik sta er weer goed op voorlopig...bedankt meiden xxx
Myosotis Bloemen Myosotis Bloemen 2 km Bestelling telefonisch gedaan en was prima op tijd klaar. Klasse.
Impress Impress 2 km Top zaak, bestel hier al een jaar regelmatig mijn supplementen. Altijd word alles net...
Japans Servies, dè  online shop voor Japanse cadeautjes. Japans Servies, dè online shop voor Japanse... 2 km Japans Servies webshop voor Japanse cadeautjes en bijzondere bedrijfsgeschenken.
Chocolaterie I.C.E Seip Chocolaterie I.C.E Seip 2 km Leuke kleine winkel met persoonlijke bediening. Veel keuze. Super lekkere chocolade.
Pure & Trust Pure & Trust 3 km Voor een creatief stoere sfeer van Wedding flowers, Afscheidsbloemen of event styling...
Recensies
Toen ik voorgenomen had om mijn vriendin ten huwelijk te vragen, kwam ik al snel uit op de website van DiamondsByMe. Het ruime assortiment van prachtige ringen, de opties om deze naar smaak aan te passen en het feit dat de ringen door het bedrijf zelf gemaakt worden sprak mij erg aan. Een dergelijke aankoop doen via en website is spannend en daarom was het een uitkomst dat DiamondsByMe gewoon in Rhoon te bezoeken is. De webshop zelf geeft alle vertrouwen, de betaalopties zijn prettig en ik kon alleen maar positieve reviews vinden. Dat én het feit dat Patrick mij erg vriendelijk geholpen heeft toen ik de showroom in Rhoon bezocht deed mij besluiten de bestelling te plaatsen. Ik was erg laat met bestellen van de ring en wij zouden bijna op vakantie gaan waar ik het aanzoek wou doen. Ondanks dat was de ring erg snel gemaakt, verzonden en ontvangen. De ring is van uitmuntende kwaliteit en ik heb nog nooit zo een mooie diamant gezien. De ringen worden geleverd met alle juiste papieren, in een mooie doos en met een poetsdoekje erbij! Ja, ik kan niet anders dan vijf sterren ***** geven aan DiamondsByMe en ik raad eenieder aan om hier te kijken voor een verlovingsring. Wij komen zeker terug voor onze trouwringen!
Omdat mijn ouders al vrij jong zijn overleden wilde ik een herinneringsring met de geboorte stenen van de maanden van de gezinsleden van ons gezin. Altijd samen in een ring verenigd inclusief mijn partner. Mijn idee uitgewerkt opgestuurd type naam van de ring en grote netjes opgegeven. Aan de hand daarvan een offerte gehad dat het mogelijke was en de kosten. Ik heb meer ringen van dit bedrijf. En er zullen nog wel meer komen. Top bedrijf!! Niet zo statig. Daar hou ik van!!!
Woorden schieten simpel weg tekort!!! Woorden schieten simpel weg tekort! Wat hebben jullie onze trouwdag afgemaakt! Na een verkeerde bestelling bij een andere juwelier te hebben geplaatst waren wij met nood op zoek naar een andere juwelierzaak voor mijn trouwring en wat is mijn ring PRACHTIG en wat een GEWELDIGE service! de ring zou op onze trouwdag geleverd worden, maar na gebeld en gemaild te hebben met de klantenservice met de vraag of het mogelijk eerder geleverd kon worden is de ring de avond voor onze trouwdag nog geleverd. Wij zijn u eeuwig dankbaar en zullen zonder enige twijfel al onze vervolg sieraden hier bestellen! Nogmaals hartelijk dank Diamondsbyme!!!
Voor de aanschaf van een verlovingsring ben ik specifiek bij DimanondsByMe uitgekomen, vanwege de expertise en keuzes op het gebied van lab-grown diamants. Derhalve een aantal keer langs geweest op locatie in Rhoon en daar deskundig, hartelijk en gastvrij ontvangen. Uiteindelijk een tijdloze klassieke ring uitgekozen, waarbij verschillende opties en mogelijkheden werden aangedragen. In het proces van bestellen en afhalen altijd netjes op de hoogte gehouden. Idem bij het afhalen van de verlovingsring. En, niet geheel onbelangrijk, super tevreden met het eindresultaat, inlusief gravering. Niets anders dan complimenten voor het team van DiamondByMe.
Toen wij op zoek gingen naar onze trouwringen kwamen we al snel uit bij DiamondsByMe. Wij waren direct enthousiast! We maakten een afspraak om de ringen te bekijken in de showroom. Helaas was de ring die ik graag wilde zien niet aanwezig maar we hebben toch de bestelling geplaatst. Inmiddels hebben we de ringen ontvangen. We zijn ontzettend blij met onze trouwringenset. Ze zijn prachtig!! Bedankt DBM Dwinny & Frank
Goede klantenservice en pracht product. Fantastisch goed geholpen door klanten service. Zelf had ik een fout gemaakt door dubbel te bestellen nadat afterpay het niet deed maar ik werd goed geholpen en de dubbele bestelling werd veranderd naar een enkele bestelling. Op 4 november product ontvangen en de ring was prachtig en exact zoals besteld.
Snelle en uitstekende klantenservice. Nadat de bestelling was geplaatst, aangegeven dat ik de order sneller nodig had dan de verwachte levertijd. Er is alles aan gedaan om dit mogelijk te maken en ik ben goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk is het gelukt en ik mocht een afspraak de volgende dag maken en de ring ophalen. Bedrijf is aan te raden.
Via internet gekomen bij DiamondsByMe, afspraak gemaakt en wij konden dezelfde week nog terecht. Van te voren werd er gevraagd waar de interesse naar was, dit om een aantal pasringen klaar te leggen. Dit werkt fantastisch, hierdoor weet je voor 99% dat je een juiste keuze maakt. En…dat is ook gebeurt, na 3 weken konden we afgelopen vrijdag de ringen halen. Deze was nog nog mooier dan de voorstelling die wij hadden met het pasmodel, gelukkig maar. Al met al een mooie klantervaring en een fantastisch product! Bedankt daarvoor.
Vakwerk Om te beginnen is het fijn om te weten dat er snel antwoord op je vragen gegeven wordt door een "echt" persoon en geen robot. Het contact was prima en DBM doet wat ze beloven. Mijn ring was iets later klaar, maar dat kan natuurlijk als alles met de hand vervaardigd wordt. Het eindresultaat is prachtig en werd geleverd in een mooie stevige chique verpakking. Ik wil goudsmit Ronald bedanken voor zijn mooie werk. Het is een prachtig aandenken geworden met alle facetten die voor mij belangrijk zijn. Datum van ervaring: 14 december 2022
Ik heb een “verlovingsring” gekocht type Luna met een lab-grown ronde diamant steen van 1,5 carat en hoge kwaliteit vvs-D. De ring was supermooi en aantrekkelijk geprijsd. Alles conform afspraak gedaan! Grote klasse!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid