facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diamond Plaza Rotterdam

Diamond Plaza Rotterdam

Info

Feestzaal in Rotterdam met een capaciteit tot 1.000 personen!

Geschiedenis

feestzalen

Adres: Dynamostraat 27, 3083 AK Rotterdam
Telefoonnummer: 0634342294
Stad: Rotterdam
Route: Dynamostraat 27
Postcode: 3083 AK


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 12:00
Dinsdag: 12:00 - 12:00
Woensdag: 12:00 - 12:00
Donderdag: 12:00 - 12:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: trouwzalen rotterdam, diamond plaza antwerpen, bruiloftzaal rotterdam, diva zaal, mooie trouwzalen in rotterdam, event plaza, partycentrum rotterdam, feestzaal huren rotterdam prijzen
Recensies
Ben erg ontevreden. Je kan aan de bedienders niet eens vragen om water, ze zijn erg arrogant en zeggen dat ze geen tijd hebben voor je. Geen flessen, maar 3/4 blikjes op tafels van 10 personen. Als we om extra tafel vragen, zeggen ze dat we moeten betalen en als we het accepteren wordt er gezegd dat er eerst meer mensen moeten komen en dat het dan pas kan.
Catering was slecht. Blikjes pp ipv flessen?? Dit zie ik voor het eerst in mijn leven!! Dan uiteraard nog even gevraagd of je nog wat mocht drinken, antwoord was nee. Ook geen water? Nee sorry. We hadden een lepel nodig, die wilde de catering niet eens uitlenen!!! Eten was schaars en gemiddeld van kwaliteit. Bediening houdt denk ik niet van praten want alles wat meegenomen werd of gebracht werd ging niet gepaard met woorden. Geen sorry mag ik er even langs of überhaupt pardon. Jammer voor de eigenaar van de bruiloft, ervaring was niet fijn. Voor zowel de gasten als bruidspaar. Slecht. Echt slecht.
Schrijf normaal gesproken geen reviews, maar deze zaal verdient dat. Wat een service zeg, om te janken. Lijkt wel alsof de medewerkers gedwongen werken, super chagrijnig en onvriendelijk. Eentje ging zelfs hardop bellen terwijl we wat vroegen aan haar. Wc die stinkt en aan het lekken is. Kan nog doorgaan maar denk dat dit al genoeg is.
De mannelijke eigenaar is zeer agressief en intimiderend tegen over vrouwen en zijn gasten. Loopt boos en chagrijnig heen en weer. De wc zijn erg smerig met stinkend overstromend water.
Super mooie zaal ... alleen moet de muziek goed afgestemd zijn zodat het niet te vervelend hard klinkt ... verder kan je heel veel met de zaal groot mooi verlichting
Onbeschofte en arrogante medewerkers. Hele slechte service. De eigenaar is echt heel onvriendelijk en onbeschoft. Kent geen manieren. Ga niet met deze mensen in zee. agressief tegenover vrouwen en onprofessioneel.
Slechtste zaal ooit. Slechte en luie bediening. Zijn liever lui dan moe. Hygiëne was ver te zoeken en de obers waren zeer onvriendelijk. Echt geen aanrader!
Goed voor henna feestjes of voor kleinere bruiloften, sterren zullen worden aangepast als de zaal helemaal klaar is voorlopig geef ik zo een zaal een 8/10
Ik heb mijn trouwfeest bij ze gedaan het was leuk maar elke keer springt de eigenaar uit ze kamer naar koeken of naar de zaal waar zijn alleen vrouwen .
Ook een mooie nette zaal. Maar wederom hier ook slecht parkeren. En ook nog betaald tot 23 uur. Ook hier ga ik niet meer naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid