facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtistenpraktijk Nutri-Salud, Jina Arias Saumeth

Diëtistenpraktijk Nutri-Salud, Jina Arias Saumeth

Info

Nutri-Salud geeft je een dieetbehandeling op maat waarin wordt gewerkt aan het verbeteren van jouw eetgedrag, eetgewoonten en bewegingspatroon.

Geschiedenis

‘Eten’ is vanuit mijn eigen perspectief: 4 à 5 keer per dag verantwoord plezier hebben, want wij zijn het resultaat van “wat en hoeveel wij nemen”. Ik ervaar het als verreikend om met openheid te mogen werken met alle leeftijdgroepen, van kinderen tot 70-plussers. Vanuit mijn passie probeer ik aan mijn klanten altijd het volgende mee te geven: neem gerust de tijd om alles onder ogen te zien; neem de controle over jezelf en ga door totdat je het doel bereikt. Daarbij ondersteun ik mijn klanten vanuit inlevingsvermogen en met veel enthousiasme en creativiteit. Vanwege mijn affiniteit met de buitenlandse keuken kan ik mensen vanuit verschillende culturen met hun eetgewoonten helpen.
Mijn aandachtsgebieden
Onder andere diabetes, overgewicht, gewichtsverlies, ondervoeding, hypercholesterolemie (hoge cholesterol), hart en vaatziektes, lactose intolerantie, spijsverteringsklachten, hypertensie (hoge bloeddruk), kanker en longziekten.

Adres: Dorpsstraat 30a bij de Fysiotherapiepraktijk De Loods, 6681BN Bemmel
Telefoonnummer: 0634434415
Stad: Bemmel
Route: Dorpsstraat 30a bij de Fysiotherapiepraktijk De Loods
Postcode: 6681BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Otilia Natuurvoeding Otilia Natuurvoeding 502 meter Natuurvoedingskundige i.o.
Recensies
Zeer empatisch en deskundige diëtiste. Effectieve behandeling.
Heel deskundig, zorgzaam en betrokken ! Blij dat we hier terecht gekomen zijn ! Veel goede tips en ideeën ! Echt aan te bevelen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid