facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtistenpraktijk Monique Kuiper

Diëtistenpraktijk Monique Kuiper

Info

Gezonde voeding is leuk en lekker! Alles over voeding, recepten, gezondheid en leefstijl.



"Ik help mensen graag met hun vraagstukken over voedsel. Zo kan ik fabels ontkrachten en de feiten over voeding vertalen naar bruikbare en haalbare adviezen, die nog goed smaken ook.Ieder mens is anders en ook jij verdiend een voedingsadvies op maat. Het moet passen bij je dagelijkse leven en je een goede kans geven om het ook vol te houden.Je zal ontdekken: Gezonde voeding kan ook heel lekker zijn. Neem eens contact op. Dan bespreken we wat er voor jou mogelijk is."
Adres: Hoff van Hollantlaan 1F, 5243SR Rosmalen
Telefoonnummer: 0638228025
Stad: Rosmalen
Route: Hoff van Hollantlaan 1F
Postcode: 5243SR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuiver Aarts Reform-Speciaalzaak Zuiver Aarts Reform-Speciaalzaak 587 meter Vriendelijk personeel en mooi assortiment.
Fit by Food & Supplements Fit by Food & Supplements 622 meter Met de juiste balans in je voeding, je lichamelijke gezondheid optimaliseren.
Ongedwongen Genieten Ongedwongen Genieten 2 km Coachingspraktijk voor voeding en psyche
Recensies
Monique begeleidt ons al geruime tijd en heeft met een paar kleine, rake tips en aanpassingen in mijn voedingspatroon geholpen om een enorm verschil teweeg te brengen. Ze is realistisch, stelt de juiste vragen over wat er soms achter je eetpatroon zit, en zoekt samen met jou naar wat voor jou haalbaar is. De focus ligt niet op perfect eten, maar op een voedingspatroon wat je over vijf jaar ook nog volhoudt en hoe je de balans goed kunt houden. Ik heb er nu echt vertrouwen in dat ik dit vast ga kunnen houden!
Monique heeft mij geholpen om mijn voedingspatroon te optimaliseren om het meeste uit mijn sport prestaties te halen mountainbiken, fitness. Mijn doel was om wat gewicht te verliezen vet en mijn spiermassa te behouden en prestaties te optimaliseren. De tips die Monique mij heeft gegeven waren voor mij echt een eye opener. Zo eet ik nu meer gezonde omega 3 vetten die ontstekingsremmend werken en helpen bij herstel. Ook eet ik meer gevarieerd om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Ook kwam uit het gesprek dat ik veel te veel zuivel at zoals kwark, melk en kaas. Ik ben nu 10 weken verder en zie een enorm verschil in hoe mijn lichaam eruit zien. Ik voel me beter en heb enorm veel energie. Ik merk dat ik ook minder voeding nodig heb tijdens mijn trainingen. Ik wist niet dat die kleine aanpassingen in de voeding zoveel kunnen doen! Ik kan iedereen aanbevelen die als doel heeft om af te vallen of zijn sport prestaties wil verbeteren om eens bij Monique een afspraak te maken.
Fijne praktijk waar ze de tijd nemen om je te begeleiden. Fleur is een hele fijne diëtiste die je graag wil helpen.
Duidelijk advies, Monique neemt rustig de tijd om alles uit te leggen. Ik was snel weer op gewicht en mijn suikerwaardes gingen mee zonder dat ik last heb gehad van hypo's. Zeer tevreden.
Hele goede informatie en dieet voorstellen precies op maat samengesteld om het gewenste resultaat te bereiken. Ik werd zelf heel erg betrokken in het proces en de te nemen stappen.
Goede gesprekken met duidelijke informatie over hoe ik mijn dieet, mijn andere manier van eten kan/moet invullen.
Fijne samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid