facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk

Diëtistenpraktijk LeefSmakelijk

Info

LeefSmakelijk is een vrijgevestigde, veelzijdige diëtistenpraktijk met locaties in Alkmaar, Sint Pancras, Schoorl en Noord Scharwoude.

Geschiedenis

Welkom bij LeefSmakelijk! LeefSmakelijk is een vrijgevestigde, veelzijdige diëtistenpraktijk met locaties in Sint Pancras, Noord Scharwoude en Schoorl. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over voeding!



"Welkom bij LeefSmakelijk! LeefSmakelijk is een vrijgevestigde, veelzijdige diëtistenpraktijk met locaties in Sint Pancras, Alkmaar, Noord Scharwoude en Schoorl. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over voeding! Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van zwangerschapsdiabetes, overgewicht, prikkelbare darm FODMAP dieet enz. Dus naast afvallen, kunt u eigenlijk voor al uw onze website voor meer informatie."
Adres: De Helling 31, 1834 DA Sint Pancras
Telefoonnummer: 0640978460
Stad: Sint Pancras
Route: De Helling 31
Postcode: 1834 DA



op zoek naar gerelateerd: Diëtist Alkmaar, Grootoort 100 Broek op Langedijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nelly Teensma Bodycare Nelly Teensma Bodycare 121 meter Ik wilde u bedanken voor de goede zorg, het was fijn mijn moeder zo blij te zien!! De...
Recensies
Ik ben zeer ontevreden over deze diëtiste. Alles gaat via whatsapp en zoom. Niks persoonlijks aan. Je krijgt helemaal geen advies maar ze vragen aan jou waar je denkt dat het aan ligt. Nemen je klacht totaal niet serieus. En beste is nog: je krijgt een rekening van bijna €100,- voor een telefoongesprek van niet eens 15 min.
Zelf vind ik de begeleiding vanuit Leefsmakelijk super fijn. Lysanne motiveert mij om mijn doelen te behalen, maar geeft ook goede adviesen als het iets minder goed gaat. Samen hebben we gekeken naar wat past bij mijn leefstijl en vanuit daar hebben we een duurzaam plan opgezet. Inmiddels ben ik er achter dat samen met goede begeleiding gezond leven echt zo lastig nog niet is.
Hele fijne ervaring gehad. Goede persoonlijke begeleiding! Het resultaat mag er zijn! Bedankt!
Prettige persoonlijke begeleiding, waardoor ik ben gekomen tot een optimaal resultaat!
Fijne praktijk wordt goed gekeken naar de behoeftes en wensen van de cliënt. Hierdoor ben ik juist gaan kijken naar me voeding en ben ik ook afgevallen met het advies en tips die ik heb gekregen!
Het was even een drempel die ik over moest, om naar een diëtist te gaan, maar eenmaal in gesprek was ik meteen op mijn gemak. De kennis en de persoonlijke benadering waren top. Ik kan dan ook Leefsmakelijk aan een ieder aanbevelen
super ervaring gehad! ik voel me weer super fit!
Voor mijn bruiloft moesten er een paar overtollige kilo's kwijt. Dat is zeker goed gelukt! Voelde me heerlijk in mijn jurk. Hele fijne begeleiding gehad.
Fijne begeleiding en mooi resultaat. Bedankt
Makkelijk toegankelijke praktijk met goede ondersteuning. Er wordt goed naar je geluisterd en de doelen zijn realistisch en haalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid