facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diëtist Mandy Breure

Diëtist Mandy Breure

Info

Diëtist Mandy Breure streeft naar optimale gezondheid, het voorkomen van ziekten geeft persoonlijk advies over voeding, beweging, ontspanning en gedrag.

Geschiedenis

Ik ben als diëtist én als persoon iemand die sportief is, een passie heeft voor koken (en hiermee graag experimenteer) houdt van een gezonde leefstijl. Een gezonde leefstijl bestaat uit verschillende puzzelstukken die in balans dienen te zijn, zoals voeding, beweging ontspanning en de hoeveelheid stress.

Ik vind het uitdagend om opzoek te gaan naar de achterliggende oorzaken van lichamelijk, psychische en sociale klachten die in relatie staan met voeding. Om deze reden heb ik mezelf geschoold tot Orthomoleculair Therapeut (volgens de kPNI)

Ieder mens is anders en verdient ook een op maat gemaakt advies om zijn of haar doel te bereiken. Voeding dient niet als vulling voor de maag, maar moet ondersteunend zijn voor het lichaam, zodat je fitter, energieker en gelukkiger voelt!

Neem vrijblijvend contact op, zodat we kunnen kijken wat voor jou mogelijk is.



"Als Orthomoleculair Therapeut en Diëtist help ik mensen met klachten zoals diabetes type 2, overgewicht en leververvetting. Ik richt me op een duurzaam resultaat wat je lang vol kunt houden."
Adres: kinheim 360, 1161 DL Haarlemmermeer
Telefoonnummer: 0683237875
Stad: Haarlemmermeer
Route: kinheim 360
Postcode: 1161 DL


Recensies
In april 2022 ben ik voor het eerst bij Mandy geweest. Na van te voren een vragenlijst te hebben ingevuld met ook daarin de door mij gewenste doelen, ben ik op consult geweest. Al meteen kreeg ik diverse tips en moest ik bloed laten prikken. Zodra de uitslag bekend was kreeg ik een persoonlijk voedingsschema toegestuurd. Ook kreeg ik een recepten boek en lijst met wat beter wel en niet genuttigd kan worden. Hier had ik heel erg behoefte aan. Meteen ben ik met mijn nieuwe leefstijl begonnen. Al snel voelde ik mij een stuk fitter en energieker en verloor ik een aantal kilo's. Na een paar weken was er telefonisch contact en kreeg ik nog weer wat tips aangereikt. Het contact is prima, er kan altijd gemaild worden, om de zoveel tijd telefonisch contact en ook consulten bij haar in de praktijk. Ik ben blij met mijn nieuwe leefstijl. De kilo's verliezen gaat langzaam maar dat geeft niet .Het feit dat ik zoveel beter in mijn vel zit is mij zoveel meer waard. Samen met mijn partner, hij is nu ook over de streep, ga ik deze leefstijl nog heel lang volhouden. Wat ben ik ongelooflijk blij met al jouw adviezen en hulp! Dank je Mandy, Ik ben blij met jou!
Na drie jaar lang frustratie door gewichtstoename in de overgang uiteindelijk bij Mandy terechtgekomen. Na de intake een uitgebreid advies gekregen. Binnen twee maanden al flinke resultaten geboekt. Geen dieet maar een andere manier van eten was voor mij de oplossing. Voel mij weer helemaal happy!
Mandy is een prettig persoon om mee te sparren. Ze heeft mij goede handvaten aangereikt waar ze mij onwijs mee heeft geholpen! Ze laat ook zien dat het oké is om ook te genieten. Door wat aanpassingen in je levensstijl blijf je goed gevuld, eet je lekker & val je af. Wat wil je nog meer? Ook heeft Mandy mij laten in zien dat het getal op de weegschaal niet de enige graadmeter is. Kledingmaat, spier- en vetmassa, maar ook: Geluk en lekker in je vel zitten. Met alle tips en tricks heb ik mijn eetgewoontes kunnen omturnen naar iets wat ik lang kan volhouden en altijd zal kunnen blijven toepassen. Mandy, onwijs bedankt!
Begin juli kwam ik voor het eerst bij Mandy, ik had een maand eerder een hersen infarct gehad en daarnaast bleek mijn suiker type2 compleet van slag te zijn. Ik werd door mijn diabetes verpleegkundige doorverwezen naar Mandy, dit bleek een gouden greep te zijn. Mandy luisterde goed en op basis wat ik haar vertelde heeft ze een plan voor mij uitgeschreven met allerlei adviezen. Daar ben ik direct mee aan de slag gegaan, een van die adviezen was, probeer zoveel mogelijk koolhydraatarme producten te eten en in mijn geval, vanwege mijn diabetes, drie keer per dag gevarieerd eten. Dus geen tussendoortjes meer en vooral goed bewegen. Zeven maanden verder ben ik 16 kilo kwijt en gebruik ik geen medicijnen meer voor mijn diabetes. Ik ben Mandy echt enorm dankbaar met haar coaching en adviezen. Daarnaast is Mandy een hele aardige meid die echt het beste met jou voor hebt.
Diabetes type 2 verandert je leven. Je zit niet meer lekker in je vel en ik moest medicijnen nemen. Na controle bij de huisarts moest ik beginnen met spuiten en bij elke controle werd dat meer. Ook bij een internist werd ik niet wijzer, die gaf aan dat ik alles mocht eten maar beperkt. Na de zoveelste verhoging van de insuline Ben ik een afspraak gaan maken met Mandy Breure die ik via Facebook tegenkwam. Door haar ging er een nieuwe wereld open en ging ik van 48 eenheden naar nul. Alleen door eten met weinig koolhydraten. De huisarts was erg verrast wat Mandy voor mij gedaan heeft. Ook mijn gewicht is met elf kilo afgenomen en voel mij weer lekker in mijn lichaam. Hierom wil ik Mandy bedanken voor wat zij voor mij gedaan heeft.
Ben heel erg tevreden met het resultaat wat we behaald hebben. Mijn doel was minder insuline te gebruiken. Dat is bereikt, van 36 e langwerkende insuline naar nu 12 e en kortwerkend van 16 e naar 8 tot 10 e. Daarbij een gewichts afname van bijna 7 kg. En daarbij voel ik me een stuk beter en minder snel moe. Ik ben blij met dit resultaat in 6 maanden, met heel veel dank aan Mandy.
Ik kwam bij Mandy voor mijn PDS klachten en om af te vallen. Mandy heeft mij heel goed begeleidt in dit proces. Mijn PDS klachten zijn een heel stuk verminderd of soms zelfs helemaal weg, ik weet nu door welke voedingsmiddelen het komt. Ook ben ik veel gewicht verloren, hier ben ik erg blij mee en zonder Mandy was dit me niet gelukt! Ik heb nu een gezonde leefstijl die ik vast kan houden.
Na jaren lang zoeken naar de oorzaak van mijn lichamelijke klachten, kwam ik terecht bij Mandy. Door de bloedtest werd duidelijk dat ik mijn voedingspatroon om moest gooien. Een ingrijpende maatregel, maar wel nodig. Door de goeie begeleiding van Mandy, de handvaten en vele tips is het een stuk makkelijker voor mij geworden!
Door de goede adviezen van Mandy en de super begeleiding voor een aangepaste leefstijl binnen een half jaar van mijn medicijnen voor diabetes type 2 af, na meer dan 20 jaar gebruik hiervan. Ook mooi meegenomen dat mijn darmklachten ook geheel verdwenen zijn.
Lieve Mandy Bedankt voor alle goede adviezen. Ik werd doorgestuurd via de huisarts omdat mijn suiker waardes veel te hoog waren. Zo kwam ik bij Mandy terecht. Nu 5 maanden later ben ik 16 kilo kwijt en alle medicijnen. Ik had er erg veel super blij en trots. Mandy super bedankt.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Diëtist Mandy Breure.

Haarlemmermeer voedingsdeskundige

openingstijden, locatie, vervoer. kinheim 360 haarlemmermeer diëtist kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Diëtist Mandy Breure adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Diëtist Mandy Breure. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Diëtist Mandy Breure delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid