facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Di Fiorentina

Di Fiorentina

Info

Amabachtelijk Italiaans ijs en heerlijke koffie, in het hart van Heiloo tegenover de Witte Kerk.

Geschiedenis

Di Fiorentina ijs en koffie is een ambachtelijke Italiaanse ijssalon, die dagelijks vers ijs bereid. Heerlijke koffie en prachtig loungeterras met uitzicht op de Witte Kerk. Behalve maandag, elke dag open van 12.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. Adres: Kennemerstraatweg 380, Heiloo.



"De plek voor heerlijke koffie of cappuccino en het lekkerste Italiaanse ijs in alle denkbare smaken en combinaties."
Adres: Kennemerstraatweg 380, 1851BK Heiloo
Telefoonnummer: 072 532 40 44
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 380
Postcode: 1851BK



op zoek naar gerelateerd: di fiorentina openingstijden, ijssalon heiloo di fiorentina openingstijden, di fiorentina beste ijssalon, di fiorentina maan, di fiorentina smaken, prijzen di fiorentina, di fiorentina heiloo smaken, di fiorentina stempelkaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Pinoccio IJssalon Pinoccio 879 meter Het ijs wat je hier koopt, vind ik het lekkerst. Beter dan op de kennemerstraaatweg ...
Pinoccio Heiloo Pinoccio Heiloo 879 meter Heel simpel. Beste ijs van Heiloo en daarbuiten! Voor jong én oud! Gaan regelmatig vo...
Ijssalon Pinoccio Heiloo Ijssalon Pinoccio Heiloo 879 meter Heel simpel. Beste ijs van Heiloo en daarbuiten! Voor jong én oud! Gaan regelmatig vo...
Recensies
Super lekker ijs. Je krijgt hier ook echt onwijs veel voor je geld. Als je 2 bollen besteld zit je echt een beetje van "pfffff" wat een boel ijs. Ik bedoel dit goed, er is in ieder geval geen zuinigheid te vinden. De smaken zijn ook nog eens zeer variabel, vaak uniek en altijd erg goed. Toptent.
Laten we met het negatieve beginnen. Er zijn zoveel lekkere smaken ijs dat het echt moelijk kiezen is. Het ijs is super lekker, de limoncello is een aanrader bijvoorbeeld en je krijgt grote ijsbollen. Fijn terrasje erbij en het is een mooi einde na een goede boswandeling in de buurt.
Top ijssalon! Altijd n groot assortiment. Vandaag gegaan voor nieuwe keuzes ipv citroen... bloedsinaasappel, roodfruit en cheesecake... hmmmm !
Een zeer goede ijssalon. Voor mij 1 van de beste. 1 bol kost €1.25, maar het zijn grote bollen. Het personeel is vriendelijk en zij hebben al het geduld als je niet kiezen kan met al die lekkere smaken. In de maanden februari, maart en april unieke ijs specialiteiten bestaande uit verschillende lagen in heerlijke smaken.
Wauw wat een heerlijke plek. Mooi ruim terras en het ijs was heerlijk. Er was nog niet super veel keuze, maar de smaken die ik geproefd heb waren heerlijk. Prijs kwaliteit uitmuntend. €3,7 voor twee enorme bollen is geniaal. Kortom ga hier naar toe. Minuut of 20 vanaf station Heiloo, maar zeker de moeite waard.
Hele lekkere ijsjes! Genoeg aantal smaken en grote bollen. Onze favoriet in Driehuis heeft net wat meer smaken ;-. Groot terras en koffie is ook mogelijk. Een aanrader om even voor om te rijden!
Mooie ijssalon, heel veel smaken, elke dag verschilt het aanbod 20-+. De ijssalon is goed te bereiken, fiets, auto, lopend, de ingang is rolstoelvriendelijk. Er is een allergenen kaart aanwezig. Er is ook een groot teras waar je lekker van je ijsje kunt smullen. Naast ijs worden er ook dranken verkocht en klein banket. De prijs / kwaliteit verhouding is erg goed!!
Lekker ijs, maar niet helemaal mijn smaak: erg zoet en ik kreeg er erg veel dorst van, dat betekent meestal veel zout in het ijs. Je krijgt ook ongelofelijk veel op je hoorntje: dooreten of smelten! Niet duur dus, maar begin met 1 "bolletje" zeg maar SCHEP. Lekker buiten gezeten op een ruim terras met een waterbak voor de hond.
Ijs wordt alleen maar duurder kost momenteel €.185 per bol en de smaken zoals Pistache Hazelnoot die verkopen ze nauwelijks en als je erom vraagt zeggen ze uitverkocht al om 15.00 ? En dan ga je nog en paar keer hebben ze het weer niet! en dan zeggen ze wordt niet elke dag gemaakt maar met de prijs kunnen jullie wel omhoog en de smaken Pistache & Hazelnoot niet verkopen omdat de inkoop duur is sorry hoor ik vindt dat belachelijk !! Voor mij geen di Fiorentina meer!!!
goed ijs, goede hoeveelheid, je hoeft niet met een loupe te zoeken naar het ijs. veel keus in smaken en de smaak citroen en limoen en koekie zijn bij ons de favoriete smaken. prijs is schappelijk net onder de 2euro per ijs hoorntje 1bol doorgaans voldoende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid