facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dhz Flexwheels

Dhz Flexwheels

Info

Dhz fleXwheels is een moderne doe het zelf garage dat een waaier aan diensten voor uw voertuig snel en voordelig faciliteert.

Geschiedenis

Dhz fleXwheels is een moderne doe het zelf garage dat een waaier aan diensten voor uw voertuig snel en voordelig faciliteert.



"De door ons gehanteerde verhuurperiode bedraagt minimaal 1 uur!"
Adres: Touwbaan 40 unit 1, 2352CZ Leiderdorp
Telefoonnummer: 071-8897926
Stad: Leiderdorp
Route: Touwbaan 40 unit 1
Postcode: 2352CZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kasco Autoschade BV Kasco Autoschade BV 392 meter Ik vind het een goede schade bedrijf vriendelijke personeel en je word snel geholpen.
Recensies
De ideale doe het zelf garage als je zelf aan je auto wilt sleutelen. Het is netjes, schoon en als je advies nodig hebt staat de eigenaar je gewoon bij. Ik kom hier dan ook graag terug.
Top dhz garage, de eigenaar is heel beleefd een aardig
Vandaag remblokken en schijven vervangen, eigenaar is erg behulpzaam en helpt je als iets niet lukt. genoeg ruimte en gereedschap om goed te kunnen werken, zeker een aanrader als je even aan je auto moet/wilt sleutelen.
Geweldige werkplaats met goede bruggen, prima gereedschap te huur en een vriendelijke eigenaar! Zeker aan te raden voor iedereen die geld wil besparen op onderhoud of wil hobbyen
Vandaag voor het eerst geweest. Heerlijke garage om aan je auto te sleutelen. Schoon, ruim, goede belichting, materiaal ruim aanwezig. Een vriendelijke eigenaar, die je eerst een duidelijk uitleg geeft over hoe het werkt en waar de spullen staan, daarna mag je lekker je gang gaan. Ook een lekker bakje koffie beschikbaar. Hier kom ik zeker terug! FatihService: Olie verversen
Ik kom hier graag ze hebben alles en als je iets niet weet kan je het altijd aan de eigenaar vragen die weet eigelijk wel alles en anders zoekt hij het wel voor je uit ! Ook is al het specialistisch gereedschap aanwezig ! Of je nu komt om een band te wisselen of om je hele auto te reviseren je kan hier met alles terecht
Vandaag geweest om zelf 4 banden te wisselen. De heren geven goede duidelijke uitleg over de apparatuur en het ziet er binnen allemaal keurig en netjes uit. Mocht ik weer in de buurt zijn en er moeten werkzaamheden aan mijn auto gebeuren weet ik wel waar ik heen ga!
Lekker snel afspraak kunnen maken en zelfde dag terecht. Netjes en schoon. Aardige gasten en zeer behulpzaam. Wel jammer van de ontmoedigingsbeleid om elders je olie etc. te halen. Let dus op extra kosten! Vind ik wel erg jammer anders 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid