facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DHL Express Zwolle

"Voor het verzenden van nationale en internationale pakketten kunt u terecht bij DHL ServicePoint Zwolle. Naast verzending is het mogelijk uw pakketten te laten bezorgen bij dit servicepunt en af te halen op een gewenst moment. Tevens kunt u zendingen laten retourneren. Onze specialisten geven u graag advies over verzenden, douaneverplichtingen en het juist verpakken van uw pakket.Kom langs bij het DHL ServicePoint Zwolle en laat u daar verder helpen."
Adres: Lingenstraat 3, 8028 PM Zwolle
Telefoonnummer: +318000552
Stad: Zwolle
Route: Lingenstraat 3
Postcode: 8028 PM



op zoek naar gerelateerd: DHL Zwolle contact, DHL zwolle centrum, DHL servicepunt zwolle zuid, Dhl Zwolle stadshagen, Dhl punt zwolle holtenbroek, DHL Parcel Zwolle, DHL Express Punt, Dhl punt zwolle jumbo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tnt Zwolle Tnt Zwolle 188 meter Pakketten liggen al een week te wachten op verzending
Recensies
Absolute verschrikking van een bezorgservice. Keer op keer krijgen we bericht dat de bezorger ''ons heeft gemist'' terwijl er nooit een poging is gedaan tot aanbellen. Zelfs als het pakket bij een automaat afgeleverd dient te worden, weet DHL er niet in te slagen om dit te doen, want storing, voor 3 dagen. Je zou toch verwachten dat er dan een alternatieve locatie wordt bezocht om het pakket alsnog z.s.m. bij de klant te krijgen. Ongekend slechte service.
Zit al drie dagen op een pakket te wachten . Vertragings redenen ontvanger op vakantie, geen tijd en nu is het pakket de hele dag al aan het sorteren. Met de chat komt er 0,0 oplossing naar voren.
Vorige week rijd de DHL bezorger voor m'n neus langs, ik zwaai naar hem aangezien ik op een pakket wacht. Krijg je doodleuk een email: u was niet thuis,!? Hoe dan? En dit is niet de eerste keer. Nu door vakantie zijn meerdere service points gesloten. Ook zo'n handig ding van DHL, wordt mijn pakket 10 km verderop bij een service points geleverd. En goh wat heb ik geluk zeg, u bent net op tijd, want het ging anders vanmiddag retour. Ik snap niet dat bedrijven nog zaken met jullie doen!
Op 27-7 is er een pakketje afgeleverd bij drukkerij het snorretje in zwolle zuid echter die persoon ging op vakantie, ondanks het bewijs dat pakketje door hem is aangenomen zegt die man dat hij dat helemaal niet gedaan heeft, en ondanks track & trace nummer kan en wil de servicedesk mij niet helpen echt een superslechte service, kan toekomstige klanten adviseren maar niet met DHL in zee te gaan zij nemen gewoon hun verantwoordelijkheid niet, ik ga een schadeclaim indienen
DHL bezorgt supersnel voor Wehkamp, echt top hoe snel ik kleding in huis krijg. :
Zit al 2 weken, vanaf 15 december, op een bestelling te wachten waar ook spullen voor mijn klanten in zit. Blijkt er iemand voor ons te denken bij DHL !! Die bedenkt dat we dicht zitten i.v.m. de lockdown. Nou niet dus, gewoon leveren die handel en op zijn minst ons even bellen hoe of wat. Nu dus weer een dag later. Jammer............. En 3 januari nog steeds niet binnen. Klantenservice gebeld, maar die kunnen je ook nergens mee helpen. Die dekken zichzelf alleen maar in en kunnen geen harde toezeggingen doen. Zal mijn leverancier wel melden dat ze maar met een andere bezorgdienst moeten gaan werken, want DHL, service like hell.
Nooit meer DHL!! Mijn advies kies iets anders!! Je hebt keuze!
Systematisch gaat het hier fout. Wanneer je pakket in de avond voor half 10 moet komen kan je ruim na die tijd een bericht ontvangen met "vertraagd". En aan de verzender geven ze door dat je niet thuis was... Is nu al de 4e keer dat dit gebeurd. Nu komen ze wanneer ik aan het werk ben, ik ga het niet naar een dhl punt laten bezorgen, ze komen maar voor niets/sturen het maar terug. PostNL/GLS zijn zoveel beter.
Mijn pakket om 08.27 uur vertrokken voor uitlevering. Om 08.28 uur gescand alsof ik geen handtekening wilde zetten. In 1 minuut van Zwolle naar Raalte. Erg knap van de chauffeur. DHL kan ondanks dat pakket gelinkt is aan chauffeur en er GPS in de auto's zit, niets meer doen om pakket alsnog bezorgt te krijgen!
Ik ben een buurtpunt voor o.a. Dhl maar ondertussen liggen hier al 24 pakketten die opgehaald moeten worden en 3 dagen geen koerier te bekennen, en klanten die steeds aan de deur komen omdat hun pakket hier al 2 of 1 dag geleden had moeten liggen. Ik vind dit uitermate belachelijk voor de mensen die op hun pakket wachten!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DHL Express Zwolle met het openbaar vervoer


Zwolle, Kleefstraat 280 meter
301
Zwolle, Kleefstraat 380 meter
301
40
Zwolle, Bedrijvenpark Hessenpoort 420 meter
161
166
167
3
40
Zwolle, Bedrijvenpark Hessenpoort 420 meter
161
166
167
3
40
Zwolle, Bentheimstraat 470 meter
161
166
167
3
301
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid