facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DHK Kozijnen

DHK Kozijnen

Info

DHK Kozijnen is een premium dealer van RORO kozijnen. Wij leveren standaard maten uit voorraad en maatwerk met 2-3 weken levertijd. Ons assortiment bestaat uit ramen, schuifpuien, horren, deuren, voordeuren en dakkapellen.



"DHK Kozijnen levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien door héél Nederland. Wij leveren kozijnen direct uit voorraad alsmede kozijnen op maat. Wij onderscheiden ons met snelle levertijden, persoonlijke service en prijs/kwaliteit verhouding. De montage van kunststof kozijnen kan ook door ons verzorgd worden. Voor offertes zijn wij bereikbaar via de telefoon en mail."
Adres: Fregatweg 120, 6222NZ Maastricht
Telefoonnummer: 0437200819
Stad: Maastricht
Route: Fregatweg 120
Postcode: 6222NZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwmaat Maastricht Bouwmaat Maastricht 305 meter Bouwmaterialen groothandel, niet alles is goedkoop. Wel vaak scherp geprijsd en een e...
Gamma Meerssen Gamma Meerssen 3 km Een zeer middelmatige Gamma die enkel door mij bezocht wordt omdat ie redelijk dichtb...
Recensies
Ben zeer blij met de deur. Mooie kwaliteit en afwerking. En perfecte levering qua verpakking en op de handige pallet. Ook als bedrijf een voorbeeld. Bij vragen was men direct bereikbaar en ik werd vriendelijk geholpen. Met de instructie op de website was uiteindelijk de montage zeer goed te doen door een amateur klusser. Het eindresultaat levert veel complimenten op. Deze horen voor een groot deel bij DHK, daarom deze mail.
Goede info op locatie, fijn dat iemand kwam inmeten en daarna de deur besteld. Snelle levering Plaatsing zelf gedaan, bij het afstellen van de deur lukte ea niet telefonisch contact gehad met de zaak, en ondanks zelf plaatsing hebben ze ons goed geholpen door filmpjes op te sturen. Hier mee de deur goed kunnen afstellen.
Zéér tevreden met hun prijs/kwaliteit en vooral hun service. Ongeëvenaard wat ze voor ons hebben betekend en hoe adequaat problemen door DHK werden verholpen. Zeldzaam goed in deze tijd.
Goed en snel geregeld bij DHK. De mannen die het leverde op locatie zijn top, met 4 man sterk mijn mega zware kozijn netjes afgezet.
Deur en 2 raamkozijnen besteld. Deur nekt en valt verder niet meer af te stellen.uiterste stand Raam en deur kozijn zijn 2 verschillende kleuren reactie van DHK is dat dit een normale kleurafwijking is 20 keer heen en weer geappt 2 keer verzocht of ze mij even wilde bellen tot nu toe geen oplossing voor de deur en raamkozijn Ik ben niet uit op korting of geld terug maar allen goedwerkend deur kozijn, en geen 2 verschillende kleuren
Voor mijn moeder was ik opzoek naar een nieuwe garage poort die paste bij de huidige voordeur. DHK wist precies alle details van textuur tot kleur. Door het snelle handelen en de betrokkenheid van de eigenaar konden de kozijnen snel besteld worden. Zodat de defecte poort nog voor de bouwvak vervangen kon worden. Komende week komt hij! De eerste indruk is in ieder goed. Voor nu vier sterren... wellicht 5 sterren wanneer alles staat. Ben benieuwd! Inmiddels is de poort geplaatst! Super netjes en snel gedaan! Alles was perfect, deur is goed afgewerkt en valt perfect in het slot. Je merkt echt de kwaliteit kunststof. Deur dicht maken, afsluiten... het voelt echt vertrouwd. Wij zijn tevreden en geven DHK dan ook 5 sterren.
Onze ervaring met DHK Kozijnen is tot nu toe heel prettig verlopen. Er werd echt moeite gedaan voor ons als klant en met alles mee gedacht. Ook de communicatie was duidelijk en het fijne was dat ik heel het proces met Estelle Legerstee te maken heb gehad. Het is fijn als je een vast aanspreekpunt hebt, en Estelle kwam over de telefoon en het e-mail contact vriendelijk en vrolijk over. Alles is nu besteld en binnenkort krijgen we een leverdatum van onze mooie kozijnen en voordeur die ik kan gaan monteren Superblij met de keuze om bij hun alles te bestellen. Elroy de Reus
Ik heb al meerdere kozijnen bij DHK gekocht en laten monteren alles is super goed gegaan het is een zeer klantvriendelijke en goed georganiseerde bedrijf. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen zeer tevreden!
Had heel snel een reactie toen ik kozijnen bestelde, scherpe prijs en ze werden binnen een paar dagen keurig geleverd !
Ik was spoedig op zoek naar een kozijn in het Antraciet. Zelfs deze was uit voorraad leverbaar en kon ik direct ophalen. Verder waren de 2 jongens daar aan het werk echt top gozers en super behulpzaam met inladen. Ook nog een goeie bak koffie gehad, ik ben helemaal tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid