facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dezel Glass-art

Dezel Glass-art

Info

lokaal bedrijf voor uw glas in lood, glas fusen en tiffany techniek



"Dezel Glass-Art is een eenmans-bedrijfje ontstaan uit liefde voor glas. Begonnen met een cursus glas in lood, enthousiast geworden, ben ik verder gaan zoeken naar allerlei mogelijkheden om met glas te werken.Na veel verschillende cursussen en workshops, heb ik voor mezelf manieren gevonden om met glas om te gaan."
Adres: Pastoor Gillisstraat 41, 5121CB Rijen
Telefoonnummer: 0642649776
Stad: Rijen
Route: Pastoor Gillisstraat 41
Postcode: 5121CB


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Glas fusen, Glasfusing schalen, HotPot Glasfusing workshop, Workshop vriendinnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dans & Choreografie Lydia Dans & Choreografie Lydia 154 meter Welkom, welkom! Leuk je te zien hier op deze danspagina.
Tattoo Steve Tattoo Steve 364 meter Zeer goede artiest met veel humor en een vaste strake hand.
Crejatex Crejatex 424 meter Crejatex is een webwinkel vol handwerk- en hobbymaterialen en creatieve ideeën met ee...
Beeldhouwatelier Adriaan Seelen Beeldhouwatelier Adriaan Seelen 544 meter Vakmeester in steen
Snakes and Balloons kinderfeestjes Snakes and Balloons kinderfeestjes 702 meter Snakes and balloons biedt kinderfeestjes aan huis aan met reptielen. Ook voorlichting...
Recensies
Vriendelijke, professionele begeleiding in de workshops rondom glasbewerking, glas in lood, glasfusion. Ontzettend leuke manier om er kennis mee te maken. Zeker een aanrader.
We hebben met 4 vriendinnen een heerlijke creatieve middag gehad bij Dezel Glass Art. De begeleiders waren heel relaxed, vriendelijk, behulpzaam en legden alles uit wat je vroeg. Het was in een knusse ruimte. We hebben ieder totaal verschillende dingen gemaakt en zijn heel nieuwsgierig naar het resultaat, wat er straks uit de oven gaat komen. Dank jullie voor deze fijne middag!
Hele leerzame en leuke glas in lood cursus gevolgd van een volledige dag. Deskundige, persoonlijke en leuke begeleiding in een fijn atelier met oog voor wat je wilt leren. Vol liefde voor het ambacht. Super blij met gemaakte resultaat en opgedane kennis. Zeker aan te raden!
Vanmiddag leuke relaxte workshop Tiffany gedaan. Deskundige rustige begeleiders die meedenken en waar nodig een handje toesteken of je van goed advies voorzien. Een aanrader!
Leuke dag gehad samen met mijn dochter. Goede uitleg en begeleiding voor het maken van glas in lood. Mooi resultaat na een dag hard werken!! Bedankt en we komen nog een x terug voor glasfusen
Echt fantastisch! Goede uitleg en ze nemen echt de tijd voor je. De resultaten zijn ook echt verbluffend mooi.
Van drie vriendinnen kreeg ik de workshop glasfusing cadeau. Op de website van Dezel Glass Art wordt duidelijke en eerlijke info gegeven: er wordt echt alle tijd voor je genomen. Het was een top- middag! Dank vriendinnen! Dank cursusleiding!
Hele vriendelijke en kundige mensen, heb net een zeer uitgebreide cursus glasfusion afgesloten en dat wordt even wennen want wat zal ik deze avonden missen. Maar je leert er echt heel veel en durfde tijdens de cursus met al de gekregen info en leerstof al zelfstandig een tack fusion uit te voeren. Wilt u een goede uitgebreide cursus glasfusion dan raad ik "Dezel Glass Art" van harte aan.
Hele fijne workshop glas in lood gedaan. Duidelijke uitleg. Je leert t van a tot z. Lieve, geduldige mensen, die hun passie voor glasart grg delen. Ben zo blij met mijn werkstuk en ga zeker binnenkort terug voor t glasfusion.
Mijn moeder, zusje en ik hebben hier een workshop glasfusing gedaan en vonden het geweldig. Je krijgt heel veel ruimte en aandacht en tijd om te maken wat jij zelf wilt en alles er omheen is uitstekend verzorgd. Absoluut een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid