facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeZaden.nl

DeZaden.nl

Info

Alles voor je tuin, terras en balkon!

Geschiedenis

Wij zijn www.dezaden.nl ... de webwinkel voor al uw kwaliteits zaden voor uw (moes)tuin.

Op onze webshop vindt u naast 1-jarige bloemzaden, 2-jarige bloemzaden en meerjarige bloemzaden ook exotische zaden en kruidenzaden en groentezaden!

Natuurlijk voorzien wij u ook graag van producten waarmee u deze zaden ook succesvol kunt kweken. U kunt hierbij denken aan opkweekpotjes, kweektunnels, kweekbakken en (verwarmde) kweekkasjes.

En... voor wie gewoon een heel erg origineel cadeautje of bedankje wil geven biedt dezaden.nl u ook nog eens een breed scala aan tuincadeautjes!

We onderscheiden ons door persoonlijk contact met al onze klanten, korte lijnen met onze leveranciers, goede verkoopprijzen van al onze artikelen, en de kennis van zaden en kweken hebben wij in huis, kortom 'ouderwets' klantgericht zoals het hoort.
We zijn op werkdagen van 8:30 - 16:30 bereikbaar.



"DeZaden is uw webwinkel voor al uw tuinzaden en moestuin benodigdheden. Al onze groente -en bloemzaden worden zorgvuldig geselecteerd en op kwaliteit beoordeeld en getest. Bij DeZaden onderscheiden wij ons door persoonlijk contact met al onze klanten, korte lijnen met onze leveranciers, goede verkoopprijzen en de kennis van zaden en kweken hebben wij zelf in huis. Kortom 'ouderwets' klant en product gericht voor een langdurige relatie. Uiteraard staat team DeZaden altijd klaar voor vragen, maar ook ideeën en suggesties."
Adres:
Telefoonnummer: 0513-468860
Stad: Heerenveen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Zaden kopen, Oranjeband zaden, Dezaden kortingscode, Goedkope zaden, Zaden groothandel, Zaden cadeau, Tropische zaden kopen, Tuinzaden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedderie.nl Bedderie.nl 149 km Geweldige collectie, zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en niet voor 1 gat te van...
Welkoop Welkoop 150 km Welkoop biedt goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Vaak leuke aanbiedingen. Je h...
Hesters.NL/Christian Moreau Hesters.NL/Christian Moreau 150 km Altijd goede service! Top!
Sport Noord Sport Noord 151 km Hèt online platform voor live en on-demand topsport uit Noord-Nederland
Recensies
Het pakje was nat aangekomen. Niet de schuld van de zaden. Ik heb gebeld en ze hebben direct een nieuw pakket gestuurd! Echt een top service!
Zaadjes besteld als afscheidskado. Netjes op tijd bezorgd. Ben er heel blij mee.
Zeer snelle klantenservice, werd meteen actie ondernemen, vervoerder bleef in gebreken. Alles netjes en degelijk verpakt. Dit bedrijf is zeer zeker één aanrader
Ik heb bij dit bedrijf veel verschillende zaden besteld en wat pootgoed. Alles keurig binnen enkele dagen geleverd, netjes verpakt. Heel veel keus, veel op voorraad. Overzichtelijke website.
Makkelijk navigeerbare website met ruime keuze en goede informatie. Bestellen en afrekenen prima. Levering in recordsnelheid en volgens afspraak. Ook telefonisch contact verloopt zeer professioneel, snel geholpen en houden zich aan afspraak. Zeer aan te bevelen.
Goede keuze, makkelijk te bestellen en een snelle service. Helemaal prima!
Goede prijs/kwaliteit. Makkelijk te bestellen, diverse keuze en snel ontvangen met wat extra zaadjes cadeau, altijd leuk. Ga hier zeker vaker bestellen.
De bezorging was supersnel en netjes verpakt. Er zat een zakje zaad extra bij als bedankje. Omdat de zaadjes nog in de grond moeten kan ik daar nog niets over zeggen.
Prima kwaliteit en goede bezorging. Bij een goede bestelling een leuk gratis kado erbij. Bezorging in witte kartonnen bewaardoos met opschrift dezaden. Dan weet je altijd wat er in zit wanneer je je zaden erin bewaart natuurlijk.
Goede site, betaalmogelijkheden en brede keus. Bestelling kwam heel vlot binnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid