facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dexter Interieur

Dexter Interieur

Info

Dexter Interieur is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige op maat gemaakte meubelen en interieurs.

Geschiedenis

8 Januari 2007 is Dexter Interieur opgericht. Aan het roer staat Benjamin Berkhout een talentvolle jongen met passie voor zijn werk. Geheel eigentijds en misschien ook wel een beetje eigenwijs leidt hij dit bedrijf met de filosofie: vakmanschap met de ingrediënten ‘hout, hart en ziel'.

Jong, fris, gezond en energiek zijn de persoonlijke eigenschappen die de onderneming ten goede komen. Met een dijk van een team achter zich zet hij onder ieder interieur zijn specifieke handtekening.



"Dexter Interieur ontwerpt en produceert interieurs voor exclusieve woonhuizen en appartementen. Wij buigen woonwensen om naar een compleet interieurplan. Vervaardiging geschied met geavanceerde machines door ambachtelijke interieurbouwers. Vanuit een totaalvisie voorzien wij interieurprojecten van verlichting, wand- en vloerdecoratie. Resultaat is een interieur geïnspireerd en gerealiseerd vanuit samenwerking met ons als gedreven allround interieurbedrijf."
Adres: Westeinderweg 61C, 1687PM Wognum
Telefoonnummer: + 31(0)229-575190
Stad: Wognum
Route: Westeinderweg 61C
Postcode: 1687PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Capaz it's a lifestyle Capaz it's a lifestyle 948 meter Vakmensen met oog voor detail! Ik raad Capaz aan iedereen aan
Decokay van Etten Decokay van Etten 2 km Voorjaar, dan gaat het kriebelen! Net als in de natuur willen we ons nest mooier make...
Recensies
Het team van Dexter interieur was een geweldige toevoeging voor het renoveren van ons huis. De samenwerking met Benjamin inzake de designs liep soepel, was professioneel en daarbij gezellig. Ton heeft het inbouwen op locatie begeleid en heeft dit fantastisch gedaan. Kortom, op zoek naar een professionele interieur designer? Look no further!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dexter Interieur met het openbaar vervoer


Wognum, Tramweg 200 meter
133
Wognum, Tramweg 250 meter
133

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid