facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dewieënblerick

Dewieënblerick

Info

Winkelcentrum de Wieën: Overdekt, compleet, sfeervol & voor jong en oud! Compleet winkelen in Blerick en GRATIS parkeren!

Geschiedenis

Winkelcentrum de Wieën,
Compleet winkelen in Blerick

Overdekt
Welkom bij Winkelcentrum de Wieën. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer of het weer. Geen files, gratis parkeren tot aan de deur en binnen gezellig winkelen. Alles onder 1 dak. Dát is Winkelcentrum de Wieën.

Compleet
Met meer dan 20 winkels onder 1 dak durven we gerust te stellen dat u bij ons alle dagelijkse boodschappen vindt. Van consumptie goederen tot huishoudelijke artikelen en van schoenmaker tot een bloemetje. Ook voor een kopje koffie en een broodje bent u bij ons op de juiste plek.

Sfeervol
Boodschappen doen is voor velen een ‘must’, maar het mag natuurlijk ook best gezellig zijn. Door het winkelcentrum met de seizoenen mee aan te kleden en af en toe wat extra’s te bieden, maken we het onze bezoekers naar de zin. Zo voelt u zich altijd welkom bij winkelcentrum De Wieën!

Voor jong en oud
Omdat alle winkels in onze promenade dicht bij elkaar liggen, kunt u snel en makkelijk even een rondje maken. Voor de bestuurder van een scootmobiel of de snelle voorbijganger zijn we toegankelijk. Van Tablet tot gehoorapparaat. Wij bieden waar voor alle leeftijden.

Adres: Wieënpassage 20, 5921 GD Blerick
Stad: Blerick
Route: Wieënpassage 20
Postcode: 5921 GD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkel Blerick, Winkelcentrum Venlo overdekt, blerick-centrum, Koopzondag Blerick 2022, Kadowinkel Blerick, Winkels Kloosterstraat Blerick, Koningsdag Blerick, Wijnhuis Blerick
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelhart Blerick Winkelhart Blerick 218 meter Welkom bij Winkelhart Blerick in hartje Blerick. Onze winkeliers hebben stuk voor stu...
Recensies
Super behulpzaam personeel bij Jumbo winkel!
Leuke kringloop winkel. Alles ziet er netjes uit. Niet duur.
Goed winkelcentrum alleen iedereen gaat daar alleen maar winkelen & sommige lijken OnVrolijk.
Als je niet uit de buurt komt hoef je er niet te komen, dit mag je geen winkelcentrum noemen
Buurtcentrum met een paar winkels. Toch adviseer ik voor een groter aanbod om naar Venlo te gaan.
JUMBO Onder de Wieen goed, maar steeds meer lege rekken, steeds vaker grijp je. Jammer. Goed toegankelijk winkelcentrum..
Enkele leuke winkels. Verder weinig bijzonders.
>>Géén aanrader!! Service nihil! Tot bijna niemand in de winkel, je moet het personeel zoeken om je vraag testellen/tedoen! Kille winkel, totaal geen sfeer Geen openbaar toilet!<<
Winkelcentrum wordt weer goed bezocht, lege plekken zijn weer bezet.
Saai winkelcentrum, niets bijzonders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid