facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DevLine Benelux

DevLine Benelux

Info

Wij werken samen met ingenieurs en softwareontwikkelaars om een veelzijdig video management software dermate te bouwen zodat dit toepasbaar is voor alle merken camera's, wat succesvol is door zijn efficiency en eenvoud in gebruik

Geschiedenis

Wat doen wij?
DevLine geeft leiding aan een team van getalenteerde ingenieurs en software-ontwikkelaars die zich bezighouden met de ontwikkeling van en optimalisatie van DevLine producten.

We werken strikt op een groothandels basis en onze productverkopen gaan via een resellersnetwerk naar de eindgebruiker toe.
Onze service geeft technische ondersteuning aan de installerende partij. Daarnaast geven wij trainingen met DevLine Certification. Met deze training wordt de deelnemer een gecertificeerde DevLine installateur en geregistreerd als DevLine partner.

Wat is DevLine software?
- een video management software (VMS)

Wat maakt DevLine tot succes?
Onze track record van succes is gebaseerd op de klanttevredenheid door te luisteren naar feedback van gebruikers en de volgende trends in de markt en zijn zo in staat om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten.

DevLine software te gebruiken voor alle merken camera's . Momenteel ondersteunt het meer dan 3804 apparaten van 126 verschillende merken. Voor meer informatie neemt u kontakt met ons op en wij informeren u graag en zullen al uw vragen z.g.a.m. doen antwoorden.

Werken met DevLine ?
Wil je als installatiebedrijf werken met onze DevLine software die aansluit op alle wensen en/of werk je nu met software wat het niet helemaal is of te wensen over laat, neem dan kontakt op met [email protected]

Daarnaast hoeft u geen voorraad aan te leggen want wat u bestelt wordt 1 op 1 digitaal toe gemaild, 24/7 en altijd met de nieuwste update.



"Line video surveillance systeem ontwikkeld door Devline Company is één van de beste oplossingen op de markt van Camera security systemen vanwege 'n simpele gebruikersinterface , brede functionaliteiten en betaalbare kosten. De locaties waar videobewakingssystemen kunnen worden gebruikt, zijn onbeperkt en hun hardware- en softwaremogelijkheden worden voortdurend verbeterd, waardoor videobewaking eenvoudiger, gemakkelijker en betaalbaarder wordt. Line software wordt geleverd met alle producten van het bedrijf en heeft geen beperkingen voor netwerk, beheer en functionaliteit . Voor meer info belt u ons en wij informeren u verder."

"Gespecialiseerd in DevOps, Linux beheer, infrastructuur."
Adres: Rotterdam Airportplein 22, 3045AP Rotterdam
Telefoonnummer: +31180-618066
Stad: Rotterdam
Route: Rotterdam Airportplein 22
Postcode: 3045AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: SKIDATA slagboom, Skidata service
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DistriOnline DistriOnline 0 meter Europees distributeur voor retail, e-tail, B2B en overheid. Verkoop van electronica, ...
Simonis Verf Simonis Verf 2 km Simonis Verf is de onafhankelijke verfgroothandel in Zuid-West Nederland.
Göreme Zuivel Göreme Zuivel 2 km Heerlijk, heerlijk en nog eens heerlijk!! De smaaksensatie van Goreme zuivelproducten...
AST Holland AST Holland 2 km Een nette en goed georganiseerd bedrijf, fatsoenlijk en klantvriendelijk de afspraken...
Geeve Hydraulics B.V. Geeve Hydraulics B.V. 2 km Grote zaak en netjes ingericht
HealthyHand HealthyHand 2 km HealthyHand biedt je de hand om gemakkelijk een gezondere levensstijl te onderhouden....
Sigma Service Center Rotterdam Zuid Sigma Service Center Rotterdam Zuid 3 km Vriendelijk personeel en goed advies bij vragen.
Technische Unie Rotterdam Technische Unie Rotterdam 4 km Serieus bedrijf met goede service. Altijd vriendelijk en snel geholpen.
Sligro Sligro 4 km
Koninklijke Peitsman B.V. Koninklijke Peitsman B.V. 4 km Fijne zaak. Hebben bijna alles en vriendelijk geholpen door Giuliano.
ZBM Rotterdam ZBM Rotterdam 5 km heel slecht service.
Enfa Groothandel Enfa Groothandel 5 km Vertaald door Google Het is een geweldige kans voor de Turken die hier wonen om zovee...
Osmosewinkel Osmosewinkel 5 km aardige mensen alleen als je osmose systeem doorbrand zijn ze niet bereid om te helpe...
Tabara Horeca Groothandel Tabara Horeca Groothandel 5 km Uw adres voor alle Shoarma, Pizza en Doner benodigdheden.
Altec fietsen Altec fietsen 7 km Een bedrijf zoals een bedrijf moet zijn, met kwaliteit fietsen voor een goede prijs. ...
iQover iQover 7 km Cover ed accessori per iqos, ingrosso e dettaglio.
Weenink bedrijfskleding Weenink bedrijfskleding 7 km Goede uitleg over her verschil in jasjes. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid