facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Deventer Schouwburg

"Een complete avond uit in de Deventer Schouwburg. Samen genieten van de mooiste voorstellingen. Voor jong & oud. Bekijk nu het programma."
Adres: Leeuwenbrug 2 , Deventer 7411 TJ, NL
Telefoonnummer: 0570 683 555
Stad: Deventer
Route: Leeuwenbrug 2
Postcode: 7411 TJ



op zoek naar gerelateerd: Deventer Schouwburg programma 2023, Programma Deventer Schouwburg 2023 2024, Schouwburg programma 2023 2024, Deventer Schouwburg plattegrond, Schouwburg Apeldoorn, Schouwburg Zutphen, Schouwburg Lochem, Schouwburg Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B20 B20 331 meter
De Hip De Hip 345 meter Deze avond was echt een geweldigige avonds zoals de hip hoort te zijn. Goeie muziek e...
Het Burgerweeshuis Het Burgerweeshuis 430 meter Het leukste poppodium van Nederland in een monumentaal pand in de binnenstad van Deve...
De Perifeer De Perifeer 1 km Fijne intieme concert ervaring.
Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland 7 km En de boerinnen voor de kalender
Deventer Metalfest Deventer Metalfest 28 km Deventer metalfest is voormalig Hatefest
Recensies
We waren er voor een buikdans show tijdens het Open Podium in de kleine zaal. Heel gezellige en sfeervolle foyer met vriendelijke bediening. De kleine zaal is heel gezellig en knus met fijne geluid en licht technici. Fijne kleedkamers. Het was weer top, we komen er altijd graag!
Mooie locatie met gezellig foyer, maar heel vreemd: we werden een week voor de voorstelling ineens zeven ! rijen naar achteren geplaatst - met een heel zakelijk mailtje, zonder opgaaf van redenen. Vind ik een hele rare manier van doen, komt niet professioneel en zeer zeker niet gastvrij over. Je hoeft dus niet vroeg te boeken...
Een super locatie vlak bij Deventer centraal station. Als je binnen komt, krijg je het echte gevoel van een schouwburg. Het beschikt over 2 zalen, 1 kleine zaal en 1 grote zaal. Waar diverse bekende en minder bekende optredens plaatsvinden.
Wat een fijne schouwburg. Genoeg plaats om je fiets te stallen, maar ook heel dichtbij een overdekte en goedkope parkeergarage. Bij binnenkomst staat er iemand om je te zeggen waar je de jas kunt inleveren. Je krijgt een fiche in kleur mee. Dit zorgt vóór relatief korte rijen na de voorstelling en een snelle doorstroom. De zaal zelf is prima. Nu enkele malen geweest en ik ben zeer tevreden over het geluid en zicht. Kan niet anders zeggen dan dat ik graag een avond schouwburg doe!
Zeer mooie schouwburg. Genoeg personeel. Ruime en goed zittende stoelen. Centraal gelegen: tegenover station en parkeergarage. Aanrader! Kom zeker nog eens terug!
Onderhoudende show van Peter Pannekoek. Al dwaalt hij soms van de titel af en is de humor erg plat en niet vernieuwend. Ik heb betere gezien. Aanrader is Veldhuis en Kemper.
Titel: Een fijne Schouwburg met uitstekende sfeer! Review: Ik met plezier melden dat Schouwburg Deventer een geweldige locatie is voor cultuurliefhebbers. De sfeer is fantastisch en het theater biedt een breed scala aan hoogwaardige voorstellingen. Het heeft een moderne uitstraling en zit in het centrum. Vier sterren zeker verdiend! #SchouwburgDeventer #CultuurGenieten
Prima avond gehad: ABBA coverband. Prima zang, dans met af en toe leuke, speelse twist. Zowel publiek als spelers waren zeer enthousiast. Hoog tempo, heel veel bekende liedjes. Gaat dat zien. Verzorging in Schouwburg was ook prima.
Mijn eerste bezoek überhaupt aan een schouwburg. Bij binnen komst was het door de drukte wat rommelig en moest je even zoeken naar de garderobe. Voor de rest een top avond gehad! De mensen die er werken zijn vriendelijk en willen je gerust helpen bij vragen.
De laatste voorstelling van Joshua Timisela 'Mijn oom uit Ambon' was geweldig! Super hilarisch en zoveel herkenning voor iedereen uit het publiek! Petje af voor de enige Molukse cabaretier in Nederland !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid