facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Detron

Detron

Info

Detron is dé onafhankelijke IT & telecom partner met een focus op de werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security. Op deze pagina delen we vacatures, nieuwsberichten, blogs en verhalen van onze medewerkers.

Geschiedenis

Detron is dé onafhankelijke IT & telecom partner met een focus op de werkplek, inclusief de achterliggende infrastructuur, connectiviteit en security.

ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner. Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij!

Detron geeft richting aan resultaat en ontzorgt opdrachtgevers door de regie over de ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) over te nemen. Met een jaaromzet van EUR 100 miljoen (2015) en 500 medewerkers is Detron één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.

Adres: Traverse 1, 3905 NL Veenendaal
Telefoonnummer: 088-44 60 000
Stad: Veenendaal
Route: Traverse 1
Postcode: 3905 NL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Detron eigenaar, Detron vacatures, Detron overname, Detron jaarverslag, Detron medewerkers, Detron Zetacom, Detron persbericht, traverse 1, 3905 nl veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bartosz ICT Bartosz ICT 119 meter Vertaald door Google Top! Origineel Top!
Recensies
Als je snel computer apparatuur nodig hebt. En je wordt ook altijd prettig geholpen.
Aardige mensen die vaak pizza bestellen, helaas geven ze niet vaak fooi daarom 4 sterren!
Goed gesprek. Biedt kansen voor samenwerking
Gerenommeerde IT leverancier voor grotere bedrijven
Mooie pand en aardige mensen
Geweldige service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid