facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Detec Services Denekamp/Almelo

Info

All-round Automatiserings-bedrijf

Geschiedenis

In 1999 begon in Denekamp allround automatiseringsbedrijf Detec Services voor leverantie van computers en netwerken voor het MKB, overheid, scholen en particulieren.
Detec Services groeide gestaag en dat was reden voor een tweede vestiging in Twente.
Aan de Ootmarsumsestraat 218 in Almelo werdt een geschikt pand gevonden om een tweede showroom en reparatie-inrichting te vestigen.
Detec Services verkoopt en repareert alle bekende computermerken en software,VOIP oplossingen, legt netwerken aan en werkt veelal met onderhoudscontracten voor de professionele gebruikers waarbij leenapparatuur tot de mogelijkheid behoord.
In de showroom krijgt u uitgebreid advies op maat voor een perfect draaiende ICT-omgeving tegen gunstige tarieven.

Laat u dus informeren door de specialisten van Detec Services.

Computerwinkel Denekamp; Brinkstraat 42
Computerwinkel Almelo; Ootmarsumsestraat 218



"Detec bewijst al jaren een goede partner te zijn in allerhande automatiseringsoplossingen. Of het nu automatisering in het algemeen is, oplossingen voor ‘in the cloud’ vraagstukken, internet of telefonie is.Door de grote diversiteit in ons productassortiment, en de ruimeervaring en specialistische kennis die binnen het bedrijf aanwezig is op welk gebied dan ook, zijn wij goed in staat een passende oplossing te bieden voor elk vraagstuk. Het spreekt derhalve vanzelf dat u van ons een klanten- en servicegerichte instelling mag verwachten.Kortom, Detec: krachtig en kordaat in automatiseringsoplossingen."
Adres: Brinkstraat 42, 7591 DR Denekamp
Telefoonnummer: 0541-356201
Stad: Denekamp
Route: Brinkstraat 42
Postcode: 7591 DR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uwprinter.nl Uwprinter.nl 206 meter Overzichtelijke winkel
Sterk in Bedrijf Sterk in Bedrijf 557 meter Top training, echt een toegevoegde waarde voor de commerciële medewerkers
Hans Voskuil Hans Voskuil 718 meter
Wigger Uitvaartzorg Wigger Uitvaartzorg 1 km Wigger Uitvaartzorg Omzien met een goed gevoel..
Rutenfrans Machine- en Apparatenbouw bv Rutenfrans Machine- en Apparatenbouw bv 1 km Ons bedrijf Rutenfrans is een dynamische machinefabriek die al meer dan 80 jaar besta...
Glazenwasser Morgenstond Glazenwasser Morgenstond 3 km Glasbewassing, reinigen van de kozijnen, gevels en dakgoten. Tot onze klanten behore...
Mössems Graanschuur VOF Mössems Graanschuur VOF 4 km Prachtige locatie. Ideaal voor wie van rust en natuur houdt. Strak en modern interieu...
Recensies
Super goede service. Je kunt er altijd terecht met pc of laptop problemen. Voor onze winkel wil je ook graag dat als er zich problemen voordoen deze snel opgelost worden. Dan komen ze zelfs langs!
Moest om 17:00 een product komen ophalen. Winkel was gesloten terwijl er dezelfde dag nog was gezegd dat deze open was tot 17:30. Onprofessionele winkel, eigenaar weet overduidelijk niet wat hij aan het doen is met gedrag zoals dit te vertonen. Dit ging om een paar euro, die van jou kan over een paar honderd gaan. Een mooi verlies dus. Ben dus mooi mijn product kwijt. Besteed je geld goed en ga naar een andere winkel in Almelo.
Hele goede service, vriendelijk personeel
Winkel functioneert ook als DPD pakketpunt. Ik moest 2 pakketjes retour sturen naar een bedrijf wat mij verkeerd geïnformeerd had. Zij hadden mij maar 1 retourlabel gegeven en mijn printer had het label niet goed uitgeprint. Zij hebben het label goed uitgeprint voor mij en van de 2 pakketjes 1 pakket gemaakt. Zeer vriendelijk en dienstverlenend personeel.
Het ziet er van binnen mooi uit, goede service alleen duurt het soms even maar dat hoort erbij, ze gaan altijd METEEN bezig als jij iets vraagt. Echt top!
"Ja meneer, we zetten het in de agenda voor morgen". Ruim drie weken lang achter de computer aanbellen. Veel beloftes maken maar niets nakomen. Mij zie je hier niet terug.
Fijn personeel, een zogenaamd gamecomputerzaak in enschede waar ik mijn computer kocht kon mijn pc niet betrouwbaar maken onder garantie..na de garantie na detec geweest en sindsdien nooit meer een storing erin gehad..verstand van zaken..aanrader
Goed advies, en sevice optimaal
Goede Service van vakkundige en begripvolle mensen. Het mag wat kosten maar daar krijg je ook wat voor terug.
Professioneel personeel die goed met je meedenken. Zowel in de winkel als op locatie kunnen ze je perfect helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid