facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Detail at work

Detail at work

Info

Detail at work is hét bedrijf voor al uw bouwkundig ontwerp en uitvoering.

Geschiedenis

Uw gedachtes over wonen, leven en werken zijn bepalend voor het interieur en exterieur van uw eigen omgeving. Omdat we bij Detail at work op uw persoonlijke wensen focussen en zowel het ontwerpen als uitvoeren realiseren, zorgt dit er voor dat wij uw ultieme woon- en werkomgeving kunnen creëren, bouwen en renoveren. Met aandacht voor details, leggen wij de focus waar u vindt dat dit nodig is en bieden we onze diensten daarom bij zowel particuliere opdrachtgevers als architectenbureaus aan.

Of u nu wilt verbouwen, renoveren of met een nieuw project van start wilt gaan, wij hebben ruime ervaring en geven u graag persoonlijk advies. Na het ontwerpen, visualiseren wij graag uw projecten in 3D, zodat de beleving van het eindproduct nog eerder tot zijn recht komt. Tijdens onze uitvoerende werkzaamheden zijn wij als gekwalificeerd bedrijf op de hoogte van de laatst benodigde vergunningen en leveren wij altijd maatwerk met kwalitatieve, duurzame materialen.

Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, en zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Amsterdam en Utrecht, maar ook daarbuiten hebben wij regelmatig klanten. Wij werken uitsluitend met een netwerk van vakmensen en beschikken over een eigen werkplaats in Breukelen, waar wij uw producten op maat en met oog voor detail volledig afwerken, voordat we bij u aan de slag gaan. Kom gerust eens op afspraak langs of vraag direct een offerte aan. Wij zijn er van overtuigd om samen uw plannen tot een groot succes te maken.

Adres: kievitslaan 22, 3645 KL Vinkeveen
Telefoonnummer: 0634930500
Stad: Vinkeveen
Route: kievitslaan 22
Postcode: 3645 KL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
STUDIO110 architectuur STUDIO110 architectuur 895 meter Top architectenbureau, veel ervaring . En mooie stijl
D Kroese BV D Kroese BV 961 meter Bent u op zoek naar een bouwbedrijf, iets voor de agrarische sector of woningbouw? Aa...
Recensies
Jeffrey's team heeft bij mij drie verschillende grote en kleine klussen gedaan. Wat een verademing! Jeffrey denkt met je mee, levert kwaliteit voor een prima prijs, en is betrouwbaar. Hij weet wat klantgericht betekent. Je merkt dat hij een drive heeft om de klant tevreden te maken en te houden. Het begon al met de offerte: een wereld van verschil met de rest. Begrijpelijk en gespecificeerd; dus zo inzichtelijk dat ik ruimte had om keuzes te maken. En ook na de offerte bleef hij iemand van wie ik op aan kon. "Oh, wil je nu nadat we alles zijn overeen gekomen spotjes in de vlonders? Ja, dat is mooi, dan frees ik er de juiste maat gaten in." Zonder meerprijs. "Je wil een hangmat ophangen maar geen permanente palen neerzetten?" Jeffrey heeft er een mooi systeem voor bedacht en met trots uitgevoerd. "Hier hangt nog een wandcontactdoos helemaal los. Vind je het goed als ik die meteen even ophang?" Alweer zonder meerprijs. Ik kan hem van harte aanbevelen, wil zelf bij mijn klussen niet meer zonder.
Bij ons in de buurt bezig op het dak; schoorsteen- en dakkapelrenovatie. Dit is nu veilig op hoogte werken, hulde! Alles netjes gesteigerd en omheind en met dakladdertjes naar de nok.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid