facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeStofzuigerzak.nl - Stofzuigerzakken en onderdelen

DeStofzuigerzak.nl - Stofzuigerzakken en onderdelen

Info

Stofzuigerzakken en onderdelen! Vóór 22:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Laagste prijs garantie, niet goed = geld terug.
www.destofzuigerzak.nl

Geschiedenis

DeStofzuigerzak.nl verkoopt stofzuigerzakken en onderdelen voor ieder merk stofzuiger. Onze kracht zit 'm in een snelle levering uit eigen magazijn (vóór 22:00 besteld, zelfde dag verzonden) en de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Als enige in onze branche bieden wij zowel een 100% tevredenheidsgarantie én een laagste-prijs-garantie aan. Daarnaast hebben wij het meest uitgebreide assortiment waarvan meer dan 98% uit voorraad leverbaar is.



"Vóór 22:00 besteld = volgende werkdag in huis! De Stofzuigerzak levert stofzuigerzakken en -onderdelen aan zowel consument als bedrijf. Wij leveren naast een breed eigen merk assortiment ook alle originele producten. Daarnaast kunt bij ons ook terecht voor de professionele en industriële markt."
Adres: Zeemanlaan 6, 3401MV IJsselstein
Telefoonnummer: 0307671111
Stad: IJsselstein
Route: Zeemanlaan 6
Postcode: 3401MV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Handy stofzakken Blokker, Stofzakken Electrolux, Stofzuigerzakken XL, Stofzuigerzakken PH95, Nilfisk stofzakken, Zeemanlaan 6 IJsselstein, Universele herbruikbare stofzak, Miele S711 onderdelen
Recensies
Product besteld via de site. Achteraf betalen zeggen ze; prima, maar vervolgens heb ik geen rekening ontvangen. Ik heb ze gemaild hierover maar geen reactie gekregen. Weken later wel een aankondiging van een aanmaning. En zou hier geen product meer bestellen.
Ik zou een andere webshop zoeken. Ik kocht 2 filters voor mijn Dyson V11, het eerste filter functioneerde helemaal niet, dit wil zeggen; het filter werd niet herkend door de stofzuiger. Ik bel op om dit te melden en krijg te horen dat ik het retour maar via de website moet regelen. Deze moeite heb ik genomen, waarna ik een mailtje ontving met de instructies om het retour af te handelen. In deze instructies staat dat ik op eigen kosten mag terugsturen/retourneren ondanks dat het geleverde product niet functioneert! Ter verduidelijking, het is het juiste model maar de "sensor" is gewoon afwezig/ niet functioneel. Dit is beschamend en ik vind eigenlijk dat dit met 1 telefoontje, die ik heb gepleegd, opgelost had kunnen zijn. Ik kan dus niet aanraden om hier iets te bestellen want als hun het verkeerde product opsturen of een defect product, mag je zelf voor de retourkosten op draaien. Los van het gebrek aan service wanneer er iets mis gaat met je bestelling.
Waardeloos bedrijf! Geven mij een hele verwarrende instructie per Whatsapp door. Daardoor is mijn Hepa filter voor mijn Miele Black Pearl 5000 stofzuiger helemaal gesneuveld. Vervolgens komen ze als een klein kind reageren en zijn te beroerd om mij kosteloos een nieuwe filter toe te sturen. Dat ding is enkele euro's waard haha wat een triest bedrijf. Reageren ook maar eens in de zoveel dagen op Whatsapp als ze überhaupt zin hebben om te reageren. Kortom: Waardeloos bedrijf!!!
Een redelijk oude Philips stofzuiger welke gebruikt wordt om de auto uit te zuigen. Waar haal ik nieuwe stofzuigerzakken? Dat is dus niet moeilijk. Na het zoeken op internet kwam ik uit bij stofzuigerzak.nl en snel via de website op de juiste stofzuigerzakken. Snel geleverd, via de brievenbus. Gratis verzenden. Top service. Hier kan menig website winkel een voorbeeld aan nemen.
Levering is top, vrijdag besteld zaterdag binnen. Kwaliteit is slecht, de nieuwe stofzuigerslang was op dezelfde dag aan 2! kanten losgescheurd.
Goedkoop, snel bezorgd en toen het, door een fout van mij, niet leek te passen met een duidelijke uitleg geduldig geholpen Top service!
Ik had mijn bestelling de volgende dag al top en goede kwaliteit. bestel zeker weer
Bestelling perfect verlopen. Omschrijving gevolgd van onderdelen die ik zocht en alles past. Top. Stofzuiger kan weer tijdje mee!
Nieuwe stofzuiger accessoires besteld. Eigen merk. Na een maand of 2 a 3 werkten de borstels van de zuigmond niet goed meer. Een telefoontje gepleegd om te vragen welke ik beter kon bestellen. In plaats daarvan kreeg ik meteen kosteloos nieuwe toegestuurd. DIKKE duim voor de service en nette afhandeling. Keurig!!
Ik was opzoek naar een nieuwe slang voor mijn Philips Impact exel stofzuiger de stofzuiger is al 12 jaar oud dus was verbaasd dat deze nog verkrijgbaar was ik heb deze slang op vrijdag besteld zaterdag al afgeleverd gekregen echt wat een goede service !! Nu hoef ik geen nieuwe dure stofzuiger te kopen bedankt jullie hebben de 5 sterren meer dan verdient en ze zijn ook nog is zeer betaalbaar ik ga hier vaker bestellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid