facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DeSloper.com

DeSloper.com

Info

DeSloper.com. Al meer dan 15 jaar uw specialist voor Sloopwerk, Renovatiewerkzaamheden, Boortechniek, Zaagwerk en Freeswerk. Vakkundig en professioneel.

Geschiedenis

DeSloper.com is een bedrijf dat zich specialiseert op sloopwerk, renovatiewerkzaamheden, boortechniek, freestechniek en zaagtechniek. Ruim 15 jaar gelden opgericht door de eigenaar Wim van Wanrooij. In die tijd ging het bedrijf nog onder een andere naam.

Om een beter profiel en meer naamsbekendheid te krijgen kreeg het bedrijf verder onder de huidige naam. Er kwam een fris nieuw logo en een gelijknamige website. Steeds meer mensen weten hun weg te vinden naar DeSloper.com. Daardoor kan het bedrijf langzaam gaan uitbreiden.

DeSloper.com komt door heel Nederland en zelfs in omliggende buurlanden als Belgie en Duitsland. DeSloper.com komt met veel grote bedrijven en opdrachtgevers in aanmerking.

Uiteraard horen daar ook bekende gebouwen bij. De Rai in Amsterdam, Utrecht Centraal Station, Rembrandt Theather in Arnhem zijn zomaar een greep uit de locaties waar DeSloper.com is geweest.

Het bedrijf heeft klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan en is er niet alleen voor bedrijven maar ook voor particulieren. Kortom, bij DeSloper.com zit u goed!

Adres: Kennedystraat 16, 5258LC Berlicum
Telefoonnummer: 0615697034
Stad: Berlicum
Route: Kennedystraat 16
Postcode: 5258LC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kris van den Oetelaar Kris van den Oetelaar 2 km Contact me for: Styling - Image - Fashion - Personal shopping - Editorial shoots - S...
Recensies
Goed mannetje Goede inhuur zzp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid