facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Designstudio MadebySoraya

Designstudio MadebySoraya

Info

Durf je concurrent voor te zijn en breng jouw magazine ook digitaal uit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb creativiteit en lef genoeg. Jij?

Geschiedenis

Ik heb nieuws voor je: geprinte (glossy) magazines zijn verleden tijd! Nostalgisch bladeren is uit. Swipen is in. Een kortingsbon uitknippen kan echt niet meer. Interactie wel. Liken en delen!
De mogelijkheden zijn eindeloos: volledig en up-to-date beeld, interactie, visuals en koppelingen met social media. Een digitaal magazine biedt jouw lezers al deze extra's.

De weg naar een digitaal magazine is heel kort: ik ontwerp het graag voor je. Ik durf anders te zijn en heb creativiteit genoeg. Durf jij?

Jouw magazine is binnenkort op elke pc, tablet of smartphone te bekijken!

Adres: Zuiderzeedreef 7, 1261 WE Blaricum
Stad: Blaricum
Route: Zuiderzeedreef 7
Postcode: 1261 WE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Media Meisjes De Media Meisjes 909 meter De Media Meisjes vervullen de volgende taken: - Management - Productie - TV Promotie...
Recensies
Geweldige workshops in een fijne omgeving!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid