facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DesignCreate

DesignCreate

Info

DesignCreate is een jong informeel bedrijf dat zich bezig houd met het maken van huistylen en website's. Ook houden wij ons bezig met fotografie.



"'t Drentsche Huys is een vertrouwde adres op het gebied van makelaardij en taxaties. Een full service kantoor in de Regio Zuidoost Drenthe waar een persoonlijke benadering, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.Zoekt u een daadkrachtige makelaar, met kennis van de lokale markt, vernieuwend en een resultaatgerichte aanpak. Dan bent u bij ons op het juiste adres!"
Adres: Aletta Jacobsstraat, 26, 7844 PA Veenoord
Telefoonnummer: 0611417909
Stad: Veenoord
Route: Aletta Jacobsstraat, 26
Postcode: 7844 PA


Recensies
Het team van dit kantoor heeft de verkoop van een woning van begin tot eind perfect uitgevoerd, we werden regelmatig op de hoogte gehouden van het verloop. Alle gesprekken van intake tot beschrijven gingen op een informele , vakkundige en zeer plezierige wijze. Bij een volgende keer maken we zonder twijfel heel graag weer gebruik van ‘t Drentsche Huys makelaars en taxateurs.
Zie ik borden bij huizen in de tuin staan met te koop maar dan kun je ze niet vinden op de sites van hun
Keurige makelaar. Helaas geen zaken kunnen doen. Woning was al verkocht.
Nette correcte mensen en zeer behulpzaam bij het verkopen of aankopen van u nieuwe woning
Prima, fijn advies, persoonlijke aandacht en dat alles binnen coronarichtlijnen. En in deze gekke tijd, gewoon tijd nemen en meedenken, fijn hoor top.
Vriendelijke en hulpvaardige maakelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid