facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Designboutique DAY

Designboutique DAY

Info

Designboutique op Waddeneiland Ameland in vuurtorendorp Hollum met in- en outdoor lifestyle en meubelen voor het heerlijke leven op vakantie of weer thuis.



"Designboutique DAY: hét adres voor uw interieur, accessoires én fashion. Ook bieden wij een mooie collectie outdoormeubelen.Als professionele interieuradviseurs helpen wij u graag bij het realiseren van uw droominterieur.Wij leveren door heel NL, maar ook daarbuiten.Graag tot ziens bij Designboutique DAY!"
Adres: Oranjeweg 13b, 9161 CB Hollum
Telefoonnummer: 31641168472
Stad: Hollum
Route: Oranjeweg 13b
Postcode: 9161 CB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lekker Lekker 6 meter Lekker ijs, bijzondere smaken. Appeltaart smaak heerlijk, lekkere kokos, frambei aanr...
Atelier de Mispel Atelier de Mispel 289 meter 5 sterren vanwege hun uitstekende service. Onderdeel van een souvenir bleek bij thuis...
Mustique mode Ameland Mustique mode Ameland 299 meter Ben net terug van vakantie van het mooie Ameland. Leuke kleding bij deze winkel gekoc...
Oma's Wolsoa'der Oma's Wolsoa'der 462 meter Oma's Wolsoa'der is een webwinkel gespecialiseerd in wol en andere handwerkprodukten ...
Amelander kaarsen Amelander kaarsen 471 meter Wij maken handgemaakte kaarsen. In allerlei verschillende geuren, kleuren en maten.
Kaasboerderij Ameland Kaasboerderij Ameland 2 km Lekkere kazen aan zeer schappelijke prijzen. Tuinbanken beschikbaar met uitzicht op d...
Recensies
1 ster is al teveel. Klacht betreft, na 1 dag geel geworden schapenvacht. De reactie van de eigenaar was erg vervelend. Zelfs onbeschoft te noemen. Hij gaf de schuld aan mijn hondje, die zou kleur afgeven. Thuis heb ik al jaren een wit schapenvacht, die wit blijft, die gebruikt wordt door hetzelfde hondje. Ik heb een slecht product gekocht en voel me onheus bejegend. Ik raad deze zaak ten sterkste af.
Veel dank voor jullie gave en inspirerende advies voor de inrichting van ons nieuwe huis! Super blij zijn we met de tv kast, boekenkast, lampen, kleed en bank! Echt een heel gaaf geheel geworden!
Een hele leuke winkel waar we al jaren meubels en kleding shoppen. Zelfs levering naar Duitsland is nooit een probleem. We winkelen daar altijd graag en de service is perfect.
Wat een leuke, mooie èn verrassende producten.
Bij toeval even binnengelopen. Hele mooie zaak. Assortiment is met smaak samengesteld. Met name Nederlands en Scandinavisch design. De eigenaresse erg vriendelijk en meedenkend. Vooral even binnenlopen, zou ik zeggen.
Wat een fantastische winkel! Een aanrader voor iedereen die Ameland bezoekt en van mooie dingen houdt.
Hele mooie winkel, personeel niet echt toegankelijk
Als je unieke woonaccesoires en handige items zoekt
Zeer aardige eigenaar, zeer bekwaam. Zeer smaakvolle selectie van de aangeboden meubelen en woonaccessoires. Wanneer we op Ameland zijn, is dit zeker een aanrader.
Erg aardig, ontspannen en bekwaam. Geweldige service en eerlijke prijzen voor geweldige ontwerpideeën. Levering zeer betrouwbaar en alles past in het object zoals voorgesteld en besproken in het overleg. Laat huis/appartement/kantoor schoon achter en voer afval en oude spullen af ​​als service. We zijn helemaal blij met de make-over van ons appartement!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid