facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Desendo

Info

Reclame met karakter!

Adres:
Telefoonnummer: 0657692904
Stad: Nunspeet


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creative Builders Creative Builders 1 km Design Studio voor Visuele Belevingscommunicatie
Prestige Media Prestige Media 1 km Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, zodat jij je kunt richten op waar je echt go...
Breinkracht reclame Breinkracht reclame 2 km Breinkracht Reclame is een echte aanrader! Naast dat Latoya prachtige dingen maakt, i...
Recensies
Lekkerste Jonge Boerenkaas gehaald die ik ooit heb gehad, verder een heel leuk winkeltje met behoorlijk veel streekproducten en zelfs schepijs
Ruim assortiment voor de planten en dierenliefhebber. Ook genoeg assorti voor de fervente thuisbakkers onder ons, onder de molen.
Prachtige molen, zeker een bezoekje waard.
Mooie molen. Leuk om eens binnen te kijken. Aardige molenaars die graag wat vertellen. Het winkeltje onder de molen is ook erg Leuk!
Net terug uit Nunspeet. twee broden , appels en komkommer gekocht. Jammer dat zowel de appels als de komkommer al ver over datum waren. komkommer half rot en appel verschrompeld. Verkoopster wilde kennelijk van de rotzooi af.
Ruim assortiment met verschillende landproducten. Van bieren tot pindakaas en van brood tot bakmixen
Zeer mooie winkel geworden na de verbouw / uitbreiding. Gevarieerd assortiment dier voeding hond, kat, vogel en knaagdieren tuin benodigdheden etc.
Mooie molen met een leuke winkel erin. Je kunt er van alles kopen. Veel streekproducten, maar ook snoep en brood bijvoorbeeld. Personeel is ook erg vriendelijk!
Fijne plek om heerlijke streekproducten te kopen. Tuurlijk wel wat duurder dan supermarkt maar de kwaliteit is dan ook effe anders. Voor mij als Local altijd handig dat ze om de hoek zitten. En het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk en informeren je graag over herkomst van de producten. Aanrader ook voor een lekker bakje troost koffie of een lekker ijsje bij mooi weer. Molen is regelmatig open ter bezichtiging en kom zeker langs met de speciale dag straks in het voorjaar.
Leuke winkel met heerlijke boeren producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid