facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Desembakkerij Schalkwijk

Desembakkerij Schalkwijk

Info

Een bakkerij waarin brood wordt gemaakt met biologische ingrediënten en desem.

Geschiedenis

Desembakkerij Schalkwijk is een winkel, waar onze eigen bakkerij aan vast zit. In de winkel verkopen wij ons zelfgemaakte brood, wat gemaakt wordt met biologische ingrediënten en desem.

Daarnaast verkopen wij ook streekproducten, zoals biologische koeien, schapen en geitenkaas van Bio-kaas uit Kinderdijk. Speltpasta en chips van Boerderij Landzicht. Zuid-Hollandse rosé, witte wijn, rode wijn en sinaasappel wijn uit Goudriaan van Chateau du Têts. Appelsap en Appelperensap en verschillende soorten/smaken jam van Landwinkel De Fruitheerlijkheid te Papendrecht, maar ook zelfgebrouwen bier uit Papendrecht in 4 verschillende smaken! Ook verkopen we thee, echte thee, geen stoffige thee, zoals in de reguliere theezakjes, maar echte thee, waarbij je de bloemetjes nog ziet zitten in je zakje!

Naast het brood wat wij zelf maken, hebben we ook speltkoeken en speltcake. Met de verdere uitbreiding van dit assortiment zijn we nog heel druk bezig!


Adres: Dorpsstraat 6a, 2971AD Bleskensgraaf
Telefoonnummer: 0627841287
Stad: Bleskensgraaf
Route: Dorpsstraat 6a
Postcode: 2971AD



op zoek naar gerelateerd: Desembakkerij Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Backerije De Backerije 7 meter De Backerije is de lekkerste bakker van heel Bleskensgraaf en omstreken.
Mémoire du monde Mémoire du monde 123 meter Fairtrade home goods // handmade // unique // social empowerment "Tijdens mijn reiz...
Spar de Deugd Spar de Deugd 125 meter Zeer teleurstellend ......briefje van 100 euro accepteren ze niet. Wat moet je daar n...
Small gifts Small gifts 328 meter
Recensies
Het brood dat hier wordt gebakken smaakt fantastisch, aardige bakker die graag bereid is te vertellen over zijn product. Op locatie wordt er brood gebakken in een hout gestookte oven, zéér bijzonder !!
Erg lekker brood, niet van dat pluisbrood zoals bij de supermarkt. Ook speciale biertjes, kaas en wat andere streekprodukten. Vandaag ben ik helaas voor niks gereden, zie foto voor de openingstijden in juli en augustus.
Superleuke bakkerij. De net gekochte desem croissants smaakten overheerlijk.
Heerlijke ambachtelijke biologisch producten. Vriendelijk personeel, zeker een aanrader.
Super lekker en gezond brood!
Superbrood en superlekker.
Vertaald door Google Het brood is hier gewoon heerlijk Origineel The bread here is simply delicious
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid