facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Derwort Daktechniek & Loodgieters

Derwort Daktechniek & Loodgieters

Info

Wij zijn erkend installateur in de regio Delft. U kunt bij ons terecht voor installatie, onderhoud en reparatie van verwarming, sanitair, dakwerk, riolering en ventilatie.

Adres: Cyclotronweg 7, 2629 HN Delft
Telefoonnummer: 015 - 212 5046
Stad: Delft
Route: Cyclotronweg 7
Postcode: 2629 HN


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:15
Dinsdag: 07:30 - 16:15
Woensdag: 07:30 - 16:15
Donderdag: 07:30 - 16:15
Vrijdag: 07:30 - 16:15


op zoek naar gerelateerd: Loodgieter Delft spoed, Loodgieter Den Hoorn, Derwort vacatures, Cv-ketel Delft, Cv-installatie Delft, Dakdekker Delft, Dakreparatie Delft, Vloerverwarming Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Derwort Loodgieters BV / Derwort Daktechniek BV Derwort Loodgieters BV / Derwort Daktechniek... 0 meter Medewerkers staan voor mijn deur ruzie te zoeken met buren, gebruiken geweld en bedre...
Loodgietersbedrijf Bosman Installatie Techniek b.v. Loodgietersbedrijf Bosman Installatie Techni... 47 meter Vertaald door Google Goed bedrijf Origineel Good company
Recensies
Half jaar geleden intake gesprek voor de verbouwing van de badkamer en wc gepland met Derwort. Nadat de persoon in kwestie op de dag zelf de afspraak was vergeten, kwam deze de volgende dag wel langs. Intake verliep goed en er zou een offerte worden opgesteld voor de werkzaamheden. Na een maand kregen we echter te horen dat we geen offerte meer zouden krijgen omdat er op dat moment een opname stop was ingesteld. Werkelijk belachelijke gang van zaken aangezien we dit al maanden van te voren hadden besproken. Duidelijk een partij waar men niet op kan bouwen.
Prettig bedrijf. Duidelijke communicatie. Werkzaamheden zijn netjes en vakkundig uitgevoerd door twee vriendelijke monteurs. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Installatie van een nieuwe cv-ketel is naar volle tevredenheid uitgevoerd en was wegens lekkage van de oude snel uitgevoerd. Dank voor de goede service!
Nieuwbouwwoning casco op laten leveren. Derwort heeft vanaf de oplevering alles perfect geregeld en op een vakkundige wijze de badkamer en toilet begane grond geinstalleerd. De coordinatie tussen de verschillende partijen elektra/cv/tegelzetter/stucadoor was optimaal. Ondanks deze werkzaamheden viel het ons op dat na iedere werkdag de ruimtes zonder afval e.d. waren achtergelaten. Kortom Top ! en Remco bedankt voor de goede zorgen.
Na 2x een lekkage aan mijn dakkapel fa Derwort gevraagd om een inspectie te doen. Zij hadden net de dakbedekking bij mijn zoon vervangen naar volle tevredenheid dus het adres was snel gevonden. Na een gedegen inspectie bleek de dakbedekking van de dakkapel 15 jaar geleden door de toenmalige leverancier hiervan vrij slordig erop gelegd te zijn waardoor er nu lekkages ontstaan. Door fa Derwort is een uitgebreide offerte gemaakt waar we op in zijn gegaan. Het lastige was dat er zonnepanelen op het dak stonden die eerst losgekoppeld en daarna door de zonnepanelen leverancier weer aangesloten moesten worden. De afstemming van de werkzaamheden is uitstekend gegaan en ook is op de slechte weersomstandigheden goed geanticipeerd. De werkzaamheden verliepen vlot en veroorzaakte weinig overlast en nu zit er weer een droog en veilig dakbedekking op onze dakkapel. Doordat de onderlaag nog helemaal goed was hoefde die niet vervangen te worden wat uiteindelijk een minderwerk van € 205 euro opleverde. Er is uitstekend werk geleverd en de afstemming en uitvoering verliep bijzonder soepel een aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid