facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DermaVision Huidzorg Waalwijk & Berkel-Enschot-Tilburg

DermaVision Huidzorg Waalwijk & Berkel-Enschot-Tilburg

Info

Uw zorgverleners voor de huid.
Wij helpen u bij het verkrijgen van een topconditie van uw huid.
Hoe? Dat leggen we graag uit tijdens onze gratis intake.

Geschiedenis

Het DermaVision team bestaat uit 3 gedreven huidtherapeuten. De praktijk heeft 3 vestigingen, namelijk:

Tilburg: Warmondstraat 116, 5036 BT
Berkel-Enschot: Lijsterbeslaan 58, 5056 XK
Waalwijk: Tuinstraat 2, 5144 NT

De praktijk is werkdagen, avonduren én in het weekend geopend. Hierdoor kunt u uw afspraak plannen op de dag die u het beste uitkomt.

Het beroep huidtherapeut behoeft, helaas, geregeld wat extra uitleg. Wat doet een huidtherapeut eigenlijk? Een huidtherapeute behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Denk hierbij aan acné (littekens), pigmentvlekken, overbeharing. Ook zijn wij gespecialiseerd in het GEZOND houden van de huid.

De link met de schoonheidsspecialiste is vaak al snel gemaakt. Logisch…vanuit het oogpunt van de consument, omdat sommige behandelingen lijken te overlappen. Toch zien de behandelingen er anders uit en is er een verschil in opleiding en expertise.

De huidtherapeut heeft een 4-jarige HBO opleiding gevolgd en daardoor een Bachelor diploma. We zijn BIG-geregistreerd, zoals andere therapeuten en artsen dat ook zijn. Daardoor vindt u bij ons behandelingen en producten, die alleen voorbehouden zijn aan huidtherapeuten of artsen. Voorbeelden hiervan zijn ZO Medical, Cosmelan en medische peelings.

Wilt u weten hoe anderen onze huidzorg beoordelen? Check http://www.dermavision.nl/over-ons/ervaringen/ of https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=dermavision.



"DermaVision bestaat sinds 2006. Het is een Centrum voor Huidzorg waar huidtherapeuten zich ontfermen over de gezondheid van uw huid. U kunt bij ons terecht voor zowel medische als cosmedische behandelingen. Bv acne, ongewenste beharing, littekens, oedeem, lipoedeem, pigmentvlekken etc. Wij zijn zorgverleners die werken met speciale producten en technieken die zijn voorbehouden aan BIG-geregistreerden. Wat dat betekent? U bent verzekerd van kwaliteit en kennis! U vindt ons in Waalwijk en Berkel-EnschotOnze nieuwste behandeling is laserontharen met de nieuwste Gentlemax Pro. Pijnloos ontharen en snel resultaat!Onze merken: ZO Skin Health, Medik8, Cosmelan, Mesoestetic, Lycogel, Alhydran, Brush on Block"
Adres: Tuinstraat 2, 5144NT Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: +31416672064
Stad: Waalwijk
Route: Tuinstraat 2
Postcode: 5144NT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Henny's beauty studio Henny's beauty studio 1 km Het is altijd gezellig en lekker bij kletsen gr Jannie
Atelier Beauty Waalwijk Atelier Beauty Waalwijk 1 km Certyfikowana stylistka paznokci oraz rzes
José Huidverbetering & Permanente Make-up José Huidverbetering & Permanente Make-up 2 km Huidverbetering en Permanente Make-up
Scenery Beauty & Anti- Aging Scenery Beauty & Anti- Aging 2 km Scenery Beauty & Anti-Aging is dé schoonheidssalon die zich specialiseert in natuurli...
Fox Cosmetics Fox Cosmetics 2 km Mooie producten, goed voor iedere beginnende schoonheidssalon die prachtproducten wil...
Beauty Salon Beauty Salon "Ela" 2 km zabiegi kosmetyczne:twarz,szyja,dekolt.Manicure,pedicure.Henna brwi i rzęsy.
Carmé Skin Clinic Carmé Skin Clinic 2 km Altijd vriendelijk
Recensies
Goede en fijne behandelingen. Erg goed advies en een goede communicatie. Ze verkopen er fijne producten en zijn ook altijd snel leverbaar of zelfs op voorraad. Jessy en haar team zijn hele fijne, lieve meiden! Dik tevreden
Een fijn team, erg vriendelijk en behulpzaam. De dames helpen me goed om een passende behandeling uit te voeren bij me ivm lypodeem. Sinds ik hier kom heb ik veel verbetering gemerkt. Ik ben erg tevreden!
Ben al jaren onder behandeling bij dermavision met grandioos goed resultaat. Voor elke huid of wat voor aandoening wel een behandeling die goede resultaten boekt. Je word er super vriendelijk en met zorg behandeld. Chapo voor deze kliniek. Heb deze al bij vele vrienden van me aanbevolen die ook zeer tevreden zijn. Ik ben dus super blij dat ik er steeds beter van al de behandelingen word. Heeft mijn leven een goede boest gegeven. Jessy kaai bedankt . Dus een aanbeveling waard
Ik kom al heel wat jaartjes bij jullie over de vloer en zou niet weten waar ik zonder jullie nu zou staan. Ik ben heel blij en tevreden met jullie. Daarbij is iedereen van jullie even vriendelijk en kundig op eigen niveau. Petje af voor jullie
Een fijne praktijk, waarbij zorg wordt gedragen voor jouw vragen en wensen. Leuk en vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Door de ruime openingstijden zijn de behandelingen goed te combineren met mijn werk. Door de behandelingen van DermaVision heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug gekregen.
Kom al een hele tijd bij dermavision en voel me daar gehoord in de klachten. Die zijn best heftig en moeilijk te verhelpen....maar er komen altijd weer nieuwe technieken . Dat is fijn . Super bedrijf en werken fijne professionele mensen.
Totaal niet professioneel, de paraktijkmanager weet niet eens hoe ze met een klant moet praten!! Ongelofelijk onprofessioneel. Hier denken ze alleen aan geld en niet aan gezondheid en welzijn van de klant.
Fijne praktijk met hele lieve en deskundige medewerksters. Kom al jaren bij DermaVision en ben zeer tevreden over zowel de resultaten als de medewerksters!
Deze dames weten waar ze over praten en bieden een uitstekende behandeling voor oedeem en ontharing. Altijd tijd voor een praatje, en ze werken ontzettend hygiënisch. Kom graag bij de dames voor de behandelingen.
mooie, fijne, nette praktijk. Ik kom al jaren bij dermavision. Nemen goed de tijd. ruime openingstijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid