facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dermacare Voorschoten

Dermacare Voorschoten

Info

Dermacare Voorschoten is een praktijk voor huid-en oedeemtherapie. Hier zijn drie HBO opgeleide huidtherapeuten werkzaam.

Geschiedenis

Sinds 2002 is onze praktijk gevestigd in Voorschoten. Wij zijn makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Oprichtster van de praktijk is Lisette Kasteel. U kunt bij ons in de praktijk een afspraak voor een consult of behandeling maken voor onder meer:

- Acne
- Peelingen/Microdermabrasie
- Microneedling
- Oedeem
- Littekens
- Overbeharing
- Pigmentverschuivingen
- Orthopedische confectie hulpmiddelen
- Therapeutische elastische kousen (via leverancier Mathot)

Naast Lisette Kasteel staan ook de volgende HBO opgeleide huidtherapeuten voor u klaar:

Gisela Eijsermans
Linda van de Winkel
Sophie Korte
Irene van de Woestijne



"HARTELIJK WELKOM BIJ DERMACARE VOORSCHOTEN!HuidtherapieDe huidtherapeuten van DermaCare Voorschoten behandelen patiënten met een zieke of beschadigde huid. Het behandelen van littekens, acne, overbeharing en couperose zijn voorbeelden van problemen waarmee wij u kunnen helpen. U kunt ook zonder verwijzing bij ons terecht. Erkende huidtherapeuten Bij DermaCare Voorschoten werken erkende huidtherapeuten die lid zijn van de beroepsvereniging NVH en geregistreerd zijn bij de kwaliteitswet BIG. Wij werken nauw samen met huisartsen, dermatologen en andere medische specialisten. Ons professionele team met jarenlange ervaring en brede expertise biedt u de beste therapeutische zorg."
Adres: Johan Willem Frisolaan 61, 2252 HD Voorschoten
Telefoonnummer: 0715620062
Stad: Voorschoten
Route: Johan Willem Frisolaan 61
Postcode: 2252 HD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Huid en lasertherapie Voorschoten, Littekens laseren Leiden
Recensies
Lisette is een vriendelijke en kundige huidtherapeut. Ze denkt met je mee en legt alles duidelijk uit. Ik kom steeds bij haar terug wanneer ik problemen aan mijn huid ondervindt.
Ik ben al wat jaartjes klant / patient bij Dermacare. Word er altijd goed, vriendelijk en prettig geholpen. Zowel professioneel als persoonlijke aandacht en dat werkt fijn! Kom er daarom steeds terug.
Behandeld door Lisette; bijzonder slechte ervaring. Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik een microdermabrasie behandeling wilde. Dit is mij afgeraden door Lisette; zij wilde een peeling doen midden in de zomer?!. Tijdens de intake heb ik verteld dat ik verschillende producten gebruik waaronder retinol. Volgensmij is dit een contra indicatie voor een peeling, maar je gaat er toch vanuit dat zij het wel beter weet. Ik heb spijt dat ik de behandeling heb laten plaatsvinden, want deze vrouw weet duidelijk niet wat de contra indicaties zijn voor een peeling. Aan de behandeling heb ik een pigmentvlek overgehouden. Ook de peeling zelf was onprettig. Nadat ik zei dat het wel erg heet werd op m'n gezicht en ik het eraf wilde. Deed zij dit met een warm compres. Hier schrok ik van. Kortom: ga er niet heen!
Na de kanker kreeg ik lymfedrainage bij DermaCare. Dit wordt heel goed gedaan en de afspraken verlopen prima. Ik ben dankbaar dat ik nog steeds zo geholpen kan worden.
Kom al enige tijd bij DermaCare Voorschoten en kan alleen maar positief zijn. Wordt altijd prettig geholpen, ze nemen de tijd en zijn zeer zorgvuldig.
Vriendelijk en vakkundig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid