facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Derksen Schoenmode

Derksen Schoenmode

Info

Derksen Schoenen is een begrip in Duiven en omstreken. Al drie generaties zijn we een vertrouwd adres voor schoenen van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat louter uit merken van topniveau; comfortabel én modieus.

Adres: Pastoriestraat 42, 6921 BX Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-263035
Stad: Duiven
Route: Pastoriestraat 42
Postcode: 6921 BX


Recensies
Echt super goed geholpen,dames zoeken alles goed uit, kijken goed Naar de pasvorm van de schoen ,hoe je er op loopt. Voor ons een dikke 10 en tot de volgende keer.
Veel keus, hebben alle tijd voor je. Altijd vriendelijk.
Erg goed en geduldig geholpen,
Je wordt er altijd netjes behandeld
Fijn geholpen met de aanschaf van kinderschoenen!
Als je kinderen aangegeven dat ze schoenen niet mooi vinden wordt er gezucht en nog een paar uit het magazijn gehaald. Daarna moet het wel klaar zijn want dan is het geduld wel op bij het personeel. Dus je hebt de keus uit zes paar schoenen ofzo, net wat zij uit het magazijn halen Erg stugge kinderschoenen. Niet fijn voor kinderen die net gaan lopen. Het best is om op blote voeten te lopen kreeg ik als advies en vervolgens komen ze met hele zware schoenen die nauwelijks buigen. Personeel doet alsof ze alle kennis hebben en zitten minzaam te kijken als je met Adidas schoenen binnen komt. Volgens mijn podoloog, wie zou ik eerder geloven, iemand die gestudeerd heeft of een winkelbediende? zijn dat prima schoenen omdat ze steun geven op de juiste plaatsen en toch soepel zijn voor kinderen. Ze willen bij deze winkel erg graag dure schoenen verkopen en denken dat de klant zelf niet kan denken en zien of schoenen goed zitten.
Snel en vakkundig geholpen
Nette schoenen winkel met goede merk schoenen. Vakbekwaam personeel die de tijd voor je nemen. Eigen schoen reparatie service.
Zeer goede service. Ze hebben alle tijd. Ik kom er al jaren met mijn kleinkinderen.
Leuke winkel met goede service. Wat ik fijn vind is dat ze de tijd nemen voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid