facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Derksen

Derksen

Info

Fysieke-, psychische- en Financiële gezondheid

Geschiedenis

In de afgelopen jaren hebben wij tegenslagen mogen ervaren. Vanaf dit uitgangspunt zijn wij gaan leren. Leren om anders te denken, elkaar te ondersteunen, gezonder eten en drinken.

Wij zijn van mening dat ‘gezondheid’ een meer omvattende betekenis heeft. Voor ons is gezondheid een balans tussen ons fysieke-, psychische- en financiële gesteldheid.
Doen wat je wilt doen zonder verwijt, spijt en of twijfel. Kunnen accepteren wie je bent, waar je bent. Dit geeft ons vrijheid. Wij hebben geleerd te vertrouwen op onszelf en onze wens om onze ketenen te verbreken. Samen als wel individueel te werken aan onze dromen. Zodat wij nee of ja kunnen zeggen zonder schuldgevoel, onszelf leren lief hebben en samen werken aan een "gezonde" toekomst.

Wij zijn hier hechter en gelukkiger door geworden. Dit geluk wensen wij anderen ook toe.

Met deze pagina creëren wij een klankbord voor onze leef- en denkwijze. Het staat u vrij vragen te stellen. Op deze wijze geven een moderne invulling geven aan het motto: Leef NU!


Rob, Gerda & Alexia Derksen

Adres: Klaverdijk 2A, 7152DV Eibergen
Telefoonnummer: +31621275106
Stad: Eibergen
Route: Klaverdijk 2A
Postcode: 7152DV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baat by Aloë Baat by Aloë 6 km Ontdek De Weinig Bekende Insider Geheimen Van Aloë Vera Voor Jouw Persoonlijk Gezondh...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid