facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor deRealiseerders

deRealiseerders

Info

Compleet communicatiebureau, met specialisme in duurzaamheid, not-for-profit, zorg, cultuur en overheid. Wij pakken goede ideeën op en realiseren die.

Geschiedenis

Wij verkopen communicatie, geen praatjes. deRealiseerders zijn een communicatiebureau in het midden van het land. Verhalenmakers voor elk medium. Online en offline, intern en extern.



"Welkom bij PLUS Giel Smits. Goed eten, daar houden we van. Download de PLUS App, bestel je boodschappen online of kom een kijkje nemen in de winkel."
Adres:
Telefoonnummer: 06-41215583
Stad: Culemborg


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Waren op bezoek in Culemborg. Moesten nog wat boodschappen hebben. Daarom even bij de Plus van Giel Smits binnen. Verder een grote winkel. Alles is er te krijgen. Helaas iets duurder dan de meeste andere grootgrutters.
Supermarkt pas vernieuwd en met de mogelijkheid om afgebakken pizza’s mee te nemen. Dus om 19.30 naar de Plus voor een pizza Hawai en een pizza quattro stagione. Achter de afhaalbalie staan 2 veel te jonge medewerkers. Pizza’s de oven in en 1 pizza mislukt dus opnieuw en de andere wordt naar beloofd wordt warm gehouden. Met 3 pizza’s naar huis want de mislukte krijgen we mee. Binnen 5 minuten zijn we thuis en wat een teleurstelling. De Hawai is koud, slap en klef en de quattro stagione is bedekt met een dikke laag kaasbagger, een ander woord is er niet voor. De bonus pizza hebben we meteen maar in de container laten zakken; onsmakelijke, kleffe, niet gare smurrie. Deze mogelijkheid tot afhalen van pizza’s is op dit moment voor deze Plus duidelijk veel te hoog gegrepen. Niet meer doen dus!
Kortsluiting in mijn hoofd toen ik vandaag binnen kwam. Ze hebben verbouwd.... Wat eerder zo overzichtelijk bij elkaar stond, is nu veranderd in één grote chaos! Ik was niet de enige die verwilderd stond te kijken. Zo snel mogelijk weg uit de chaos. Jammer. Kwam speciaal naar deze plus voor het prettige winkelen. Maar die lol is er nu van af. Jammer plus.
Had gehoopt dat na de zoveelste verbouwing het aanbod van veganistische producten ook zou toenemen, maar helaas. Zal er niet snel meer heengaan.
Prachtige winkel geworden. Vriendelijk personeel. Alleen slechts 2 kassa's met service aanwezig. Het is tijdens spitsuren te druk bij deze kassa's. Advies minimaal nog 1tje erbij. Verder prima winkel.
Mooie winkel net verbouwd. Ruim opgezet veel keus in producten. Prijs soms wel wat aan de hoge kant
Prettige supermarkt met vriendelijk personeel. Deed me beetje denken aan de supermarkt vroeger waar dan een hele familie werkte. Prima assortiment ook
Dit is onze plaatselijke supermarkt waar ik veel tijd door breng. Volgens mijn man iets te veel maar het is ook zo'n gezellige winjel
Het is zeker een mooie winkel, maar hoge prijzen. Sommige artikelen verdwijnen en komen niet terug. Daar moet ik voor naar een andere supermarkt. Want die hebben het wel.. De vakken vullers kunnen mij geen antwoord geven. 21april,al meer dan een week gesloten wegens verbouwing. Nergens kun je dit vinden. Elke dag worden de openingstijden online veranderd. Heel irritant. Waarom geen duidelijke vermelding op de website? Management wordt eens wakker. 1 juni 2023 Wie steelt hier? Mijn favoriete toetje vandaag in de aanbieding met RODE CIJFERS aangeduid van 1.49 voor 1 euro. Bij de zelfscan word 1.49 berekend. Klantenservice erbij en bij controle blijkt dat ik gelijk heb. Nu moet ik eerst door de poortjes om in de rij te wachten 10 minuten om 50 cent terug te krijgen. Belachelijk. Hoeveel mensen worden er zo gedupeerde?met alle andere aanbiedingen? Dit gaat echt te ver.
Nette, overzichtelijke winkel. Ziet er keurig uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid