facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Depot J&J

Depot J&J

Info

In-en verkoop en verhuur van tweedehands goederen, antiek, brocante, vintage, industrieel, selfmade meubels en accesoires.

Geschiedenis

Depot J&J in Terneuzen heeft een uitgebreide verzameling vintage meubelstukken, zelfgebouwd meubilair en andere interessante spullen. Depot J&J is gespecialiseerd in oude timmermanswerkbanken, winkelkasten, brood-en kaasrekken die een decoratieve waarde hebben in huis, of in een winkel. Op zoek naar een unieke tafel, kast, stoelen, of een ander meubelstuk of decoratief object met een eigen karakter? Kom dan eens rondsnuffelen in ons voormalig schoolgebouw in Terneuzen. Ga terug in de tijd en drink koffie in onze jarenvijftigkeuken, kom op creatieve gedachten in een ruimte waar je de verhalen van deze spullen bijna kunt horen …..

A.s. zaterdag 4 oktober zullen wij voor de eerste keer onze deuren openen. Wij zijn om de 2 weken op zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en ma t/m vr. s 'avonds op afspraak vanaf 19.00 uur.

Adres: Industrieweg 20, 4538 AJ Terneuzen
Telefoonnummer: 06-22972848
moc.liamg@jnejtoped
Stad: Terneuzen
Route: Industrieweg 20
Postcode: 4538 AJ


Recensies
Geweldige vintage winkel met geweldige items van hoge kwaliteit. De dame sprak goed Engels en ze was ook aardig! Ik kocht een geweldige jurk van Ralph Lauren
Goed samengestelde maar beperkte selectie, eigenaar is onbeleefd en onuitnodigend. Ik zei Bonjour bij binnenkomst en ze staarde ons gewoon aan. Ik ben Amerikaans, maar ik spreek volledig vloeiend Frans.
Zeer goede ontvangst en een interessante keuze aan mooie merken tegen lage prijzen. Ik zal terug komen.
Ik werd dieven genoemd, zelfs als je om de een of andere reden dacht dat ik je tas had willen stelen, zou de minste beleefdheid zijn geweest om je te verontschuldigen omdat je op deze manier tegen me hebt gesproken en me onterecht hebt beschuldigd. En ik vind uw manier van aandringen en afdwingen van de aankoop echt onprofessioneel, ik raad dit etablissement dan ook absoluut niet aan.
Onaangename ontvangst De eigenaar moet met pensioen De kleding is erg duur
Leuke winkel - je moet geluk hebben
deze zending is geweldig. Het personeel is erg vriendelijk en ze zijn erg behulpzaam. Prijzen zijn redelijk ... misschien te laag voor de kwaliteit. Er zijn veel keuzes ondanks de kleine ruimte. De selectie is goed georganiseerd. Men kan hier zeker schatten vinden!
Ik was in de uitverkoop toen ik deze winkel bezocht. Er waren veel leuke vintage items en de verkoopcijfers waren erg leuk. Was mijn zak maar goed, er is er hier maar één en ik kan dingen kopen die ik niet kan krijgen. !! De verlaging is zeer goed. !!! Dankjewel :-!!
Super leuke tweedehands winkel. Er zijn nuggets, hele mooie luxe stukken en de prijzen zijn schappelijk. Het personeel is erg vriendelijk.
Ruwe en hooghartige verkoopster. Potte hun mening over de kledingstijl. Veel te dure prijs. Ruwe verkoopster. Ik adviseer niet, stippel je koers uit. Dit is niet de winkel waar je goede zaken mee doet. En uiteindelijk ontslagen uit de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid