facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Depot d'Ouwe

Depot d'Ouwe

Info

Depot d'Ouwe is een zaakje met een passie voor alles wat oud is. Van automobilia tot keramiek en van blikken speelgoed tot vintage meubels. R. de Reuver

Geschiedenis

Welkom!

Bij Depot d'Ouwe bent u aan het goede adres voor alles wat oud en karakteristiek is. Dat klinkt erg breed, en dat is het ook!
Depot d'Ouwe is voortgekomen uit een jarenlange passie voor Antiek, Interieur, brocante, curiosa en vooral originele en aparte items en rariteiten.
Vanuit deze jarenlange passie is besloten om sinds 2016 vanuit de hobby een zaakje op te richten.

Naast de in- en verkoop van items richten wij ons ook specifiek op het adviseren en actief meehelpen van klanten:
Verkoop van klant-eigen items onder een aantrekkelijke provisie
Advies bij het zelf kopen of verkopen van items
Marketingtips
Leegruimingen

Kijkt u eens op uw gemak rond op de site voor een impressie.

Schroom niet om contact op te nemen!



"Ben je op zoek naar nieuwe meubelen of accessoires, maar wil je niet de hoofdprijs betalen?Bij Depot Zeven krijg je altijd minimaal 30% en maximaal zelfs 70% korting! Hoe dat kan?Bij Depot Zeven koop je rechtstreeks bij de fabrikant zonder tussenhandelaren."
Adres: Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0619718833
Stad: Hulst


Recensies
Mooie winkel en vriendelijke medewerkers. Je vindt er alles voor in huis en buiten het huis. Van keuken tot tuinmeubelen. En ze hebben ook een ruimte met afslag artikellen.
Super leuke winkel... Wij kopen altijd te veel als we daar zijn! Top kwaliteit voor minder geld...
Veelzijdige mooie betaalbare winkel . Was even geleden dat ik er was , nu nog meer te zien in mooie opstellingen !! Werknemers vriendelijk
Deze winkel is echt de moeite om eens te gaan kijken, je vind er voor ieders wat wils, je komt er ongetwijfelt niet met lege handen buiten. Fijne winkel om te vertroeven
Zeker uitkijken en prijzen vergelijken met andere winkels. Dezelfde staanlamp tien euro duurder dan in een andere meubelzaak. Dus deze winkel is zeker niet altijd goedkoper!
jaren geleden ben ik er geweest en was toen een kei toffe depot met hout meubelen. leuke meubelen gekocht toen. nu ging ik er terug op zoek naar een bijzettafeltje....verschrikkelijke winkel geworden...amper hout of meubeltjes te vinden.
zeer ruim maar soms onoverzichtelijk en onlogisch ingedeeld assortiment aan meubelen, decoratie, accessoires huishoudelijke benodigdheden etc. vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vroeger kon je er echt koopjes doen nu is alles duur
Jan 2018: Leuke winkel met oneindig veel leuke spulletjes voor binnen en buiten. vlak naast Meubelen Morres gelegen Parking genoeg.
Zeer veel keuze. Kwaliteit niet altijd even goed. Maar je komt vooral voor de prijs en de keuze
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid