facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dentics

Adres: Europalaan 923, Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31367606060
Stad: Almere-Stad
Route: Europalaan 923



op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Almere, Kindertandarts Almere buiten, Kindertandarts Almere Poort, Tandarts Almere Stad, Dental Clinics Almere Filmwijk, Kinder tandarts Almere, Dental Clinics Almere Westeinde, Tandarts Almere Muziekwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mond & Gezond Mond & Gezond 6 km Vakkundige mondhygiëne-behandelingen met een voorliefde voor voeding, gezondheid en l...
De Mondhygienist Almere De Mondhygienist Almere 8 km 25 jaar vrijgevestigde mondhygiënepraktijk, mondgezondheid, mondverzorging. Ervaring ...
Recensies
Een hele fijne kliniek voor kinderen. Naast dat het kind centraal staat en op een duidelijke manier altijd uitgelegd krijgt wat er gaat gebeuren en waarom, is het voor ouders ook heel aangenaam. Ze stellen het kind heel erg op het gemak. En de ouders krijgen goede uitleg over wat ze kunnen verbeteren. Ze nemen ruim de tijd voor consulten en ook de nazorg is prima geregeld bij behandelingen. Ik zou hier zeker terug komen met mijn kinderen mocht dat nodig zijn.
Zowel mijn 3jarige dochter die behandeld werd als wij, de ouders hebben deze praktijk als heel fijn ervaren. Niet alleen de behandeling die succesvol was. Vooral alle communicatie rondom en tijdens de behandeling. Wij werden in elke stap meegenomen en diverse malen tijdens de behandeling gebeld met informatie en voortgang. Dit gaf zo’n gerust gevoel. Echt heel fijn !
De wachttijd is erg lang, ook na het onderzoek en de onmiddellijke behandeling! Mijn zesjar zoon heeft verschillende tanden met gaatjes en hij moet heel snel behandeld worden, maar na lang wachten krijgt hij eerst kronen op zijn gezonde tanden!!! en gaatje tanden voor de volgende afspraak! Met een hele lange wachttijd! Het gat in de tand werd erg groot en uiteindelijk hebben ze eraan getrokken, het was een zeer slechte ervaring, en de gaten in de tanden zijn nog niet behandeld en we staan ​​op de wachtlijst!!!!
Mijn kinderen zijn heel rustig en blij als ze naar de tandarts mogen zeker tevreden
Uitstekende kinderpraktijk, zeer kundige tandartsen die mijn stiefzoon met zeer slecht melkgebit en heel veel pijn toen hij in NL kwam, geweldig geholpen hebben en hadden heel veel werk aan hem. Nu jaar later net weer doorgestuurd naar normale tandarts en alle problemen opgelost. Echt top praktijk. Net al in Bilthoven waar ik 4 jaar geleden nog kwam, ook zeer goede kinderen.
We zouden voor intake gaan voor mijn dochter van bijna 4, maar haar melkkiesje was zo slecht geworden dat de planning omgegooid was en haar kiesje getrokken is. Alles verliep super. Mijn complimenten. Nou hopen dat wel snel wat af kunnen spreken om de andere 3 kaaskiesjes te redden.
Mijn zoontje van 2 was lelijk op zijn voortand gevallen. Kon gelukkig na een telefoontje en het sturen van fotos heel spoedig terecht. Mijn zoontje had veel last ervan. Bij de intake is in goed overleg besproken om gelijk de tand te verwijderen. Aangezien situatie alleen maar erger zou worden. Overigens is dit heel vakkundig opgepakt. Mijn zoontje lieo na het verwijderen van de tand weer vrolijk de praktijk uit. Ook de nazorg vind ik heel erg goed, zij denken aan je kind om geen trauma achter te laten. Zou Dentics Almere Poort ook echt aanbevelen. De tandarts Reza en zijn assistentes zijn ook erg viendelijk, zowel naar de kleine man als naar ouders. Kortom meer dan 5 sterren waardig!! Ga zo door met wat jullie doen.
Goede ervaring. We hadden wat twijfels over de diagnose en gekozen behandeling en we wilden de afspraken uitstellen. Daar werd heel begripvol op gereageerd. Nadat we overtuigd waren van de noodzaak van de behandeling door een second opinion, konden we alsnog zeer snel terecht. Voor de behandeling waren 3 afspraken gemaakt, maar het kon uiteindelijk in 1x. Wel vond ik de informatie soms wat onvolledig te weinig uitleg of juist weer overvolledig en daardoor verwarrend. Onze dochter is 3, dus een uitleg over hoe dingen worden gedaan bij oudere kinderen is voor mij niet relevant. Er werden daarnaast ook handelingen uitgevoerd zonder uitleg en dit mag wat mij betreft wel iets beter vooraf worden toegelicht, zodat zowel kind als ouder weten wat hen te wachten staat. Gelukkig verliep de behandeling zelf heel erg goed. Het plaatsen van de kronen over 2 kaaskiesjes ging super snel en volledig pijnloos. Het vervelendste was het aandrukken 3 seconden en de bittere cement-smaak. Ook de nazorg was fijn observatie in de wachtkamer, telefoontje einde dag. Ik heb nog wel wat vragen, maar daar bel ik zelf nog wel even achteraan.
Erg jammer dat je niet bij de behandeling aanwezig mag zijn. Ze willen een band en vertrouwensrelatie opbouwen met het kind en daar mag een ouder niet bij zijn. Logisch als je twee tanden wil trekken; daar kan je geen ouder bij gebruiken. Dat een kind add heeft doet echt niet ter zake. Dat noemt zich een kindertandarts. Belachelijk!
In ons zoontje 6 jaar zijn woorden gesproken "het was een lieve vrouw. Hij dacht dat het tandtrekken pijn zou doen maar het heeft helemaal geen pijn gedaan." Het was een fijn ontvangst bij de tandarts, goed gepland. 1ste keer; We werden samen ontvangen en goed geïnformeerd en hebben ons verhaal gedaan. 2e keer; Eerst samen en daarna ons zoontje nog even alleen bij haar geweest. Hij had geoefend hoe het drankje werd gegeven, en heeft dit ook bij ons voorgedaan thuis. 3e keer; Ging hij eerst alleen mee zonder problemen, kreeg het drankje en werd toen met ons op een aparte kamer gezet zodat het drankje zijn werk kon gaan doen. Hij weet eigenlijk nog maar weinig van de situatie tijdens de werking van het drankje. Hij ziet het als een leuke ervaring zegt hij zelf, heel bijzonder eigenlijk maar zo is het wel. Geen angsten. Volgende keer weer naar onze eigen tandarts. Al met al dus een aanbeveling vanuit onze ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid