facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Zuidhorn

Dental Clinics Zuidhorn

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Zuidhorn.



"Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezinWij zijn Dental Clinics Zuidhorn. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn, hier staan Anne-Marije Huls en haar team dagelijks voor u klaar. Bij ons vindt u de beste tandheelkundige zorg voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie wordt uw bezoek aan de tandarts geheel zorgeloos. U kunt bij ons rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0594 – 500 688."
Adres: Westergast 2, 9801 AZ Zuidhorn
Telefoonnummer: 0594 500 688
Stad: Zuidhorn
Route: Westergast 2
Postcode: 9801 AZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Spoed tandarts Zuidhorn, Dental Clinics medewerkers, Dental Clinics Vught, Dental Clinics Ede, Mijn Dental Clinics, Dental Clinics Amersfoort, Dental Clinics eigenaar, Dental Clinics corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Maurice is erg duidelijk in zijn uitleg van de procedure. Ik vind het erg handig om jezelf in de hal aan te melden, dan hoef je niet in de rij bij de balie af te wachten. Ook voor de dames achter de balie erg praktisch
Hele aardige mensen, maar veel te lange wachttijden. Je moet een maand wachten als er een kies is afgebroken. Je moet 7 maanden wachtenvoordat je bij de mondhygienist terecht kunt Je hebt een afspraak voor 20 minuten, maar na 10 minuten sta je buiten met 1 gaatje die pas over 14 dagen gevuld kan worden, terwijl er nog 10 minuten van de afspraak over was en wij er een uur heen en terug samen voor moeten rijden...
Dental Clinics Zuidhorn is een prima plek om je te laten behandelen. Er zijn hier kundige tandartsen. Het personeel is zeer vriendelijk. Er is voldoende wachtruimte, Er zijn toiletten, spoelruimte en ruimte om te spelen voor kinderen.
Fantastische vaklui en erg aardig. In noodgevallen vinden ze altijd een gaatje voor je en ook de echte gaatjes.
Vorige week voor het eerst geweest voor controlebij Marjon. Was even spannend omdat ik jarenlang een vaste tandarts had die nu is gepensioneerd. Marjon is een erg vriendelijke tandarts die mij erg op het gemak heeft gesteld. Aangezien ik een behoorlijke angst heb voor tandartsen, zal mijn volgend bezoek een stuk makkelijker gaan! Ben zeer tevreden!!
Ben zeer tevreden, vriendelijk en deskundig personeel.
Professioneel, kundig en vriendelijk. Gaat goed met kinderen om. Geeft adviezen waar je iets aan hebt!
Betrokken en behulpzaam personeel. Ik heb goede adviezen meegekregen. Ontzettend fijn dat er met de patiënt mee word gedacht aan passende oplossingen worden gezocht.
Fijne moderne praktijk met meedenkende, deskundige tandartsen en mondhygiënisten. De duidelijke communicatie en vriendelijkheid van zowel specialisten als bij de balie is echt top. Mijn dochter voelt zich er ook op haar gemak. Ik ben zeer tevreden over de praktijk en de medewerkers en zou Dental Clinics Zuidhorn aan iedereen aanbevelen.
Super snel geholpen Duidelijk vooraf Vriendelijke leuke mensen, goede praktijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid