facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Zeist

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Zeist.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Zeist, een moderne tandartsengroepspraktijk aan het Jan Ligthartplein. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste behandelaren die werken volgens de modernste technieken. Zij staan dagelijks klaar om u en uw gezin van de beste mondzorg te voorzien. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal. We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 030 – 691 81 39."
Adres: Jan Ligthartplein 1, 3706 VC Zeist
Telefoonnummer: +31306918139
Stad: Zeist
Route: Jan Ligthartplein 1
Postcode: 3706 VC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Spoed tandarts Zeist, Beste tandarts Zeist, Mondhygiënist Zeist, Tandarts Zeist de Clomp, Tandarts Zeist Steendelaar, Tandarts Zeist montaubanstraat, Dental Clinics Leusden, Dental clinic Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Bennekom Tandartsen Van Bennekom Tandartsen 916 meter Zeer kundige collega's, die fijn samenwerken, al jaren word ik fijn en professioneel ...
Mondzorg Kerckebosch Mondzorg Kerckebosch 4 km Wat leuk te zien...een eigen praktijk begonnen. Bij jou stage gelopen, heel veel gele...
Mondhygiënepraktijk Kerckebosch Mondhygiënepraktijk Kerckebosch 4 km Vertaald door Google Goede service.. Origineel Great service..
Recensies
Ik vind het in principe geen slechte praktijk , echter zijn er wel een paar vervelende dingen. Ik heb geen vaste tandarts en dat vind ik erg vervelend , ik moet dus telkens wennen aan een nieuw persoon en dat vind ik niet prettig. Ook vind ik sommige mensen van het personeel erg onvriendelijk. Ik was er voor controle en de meneer die ik nog nooit eerder gezien had was al direct niet erg vriendelijk. Er was ook een blonde mevrouw maar die zei niks. Er zijn in het verleden een paar problemen geweest met mijn beugel door een orthodontist die jullie hadden voorgesteld, dit is niet goed afgelopen en heb daardoor nog 1 slotje op mijn tanden, mijn oude tandarts wist hier alles van. Meneer deed alsof dit mijn schuld was terwijl ik hier niets aan kan doen. Ik vind dit erg vervelend en hoop dat jullie mij een vaste tandarts zouden kunnen geven liever niet die meneer
Ik heb in 2020 een gebitsreiniging en tandvulling gehad. Ik was niet tevreden met een medewerker genaamd personel, ik zou deze plek helemaal niet aanbevelen. Ik heb er spijt van.Ik heb zoveel pijn
Zeer prettige en professionele tandartsen, uit bijna de hele wereld.
Slechte praktijk, als je andere opties hebt, schrijf je hier dan niet in!. Bij mijn partner is een vulling verkeerd gezet. Hij had er veel last van, maar volgens tandarts Elise van deze praktijk was er niets aan de hand, terwijl onze nieuwe tandarts direct op de foto's zag dat de vulling niet goed zat. Toen ik erover belde, werden er geen excuses gemaakt, en kwam de medewerkster ongeïnteresseerd over. Ze waren enkel bereid om opnieuw naar de verkeerd geplaatste vulling te kijken, als ze zelf, aan de hand van de foto's, van mening waren dat die verkeerd was gezet. Daarnaast heb ik per mail en per telefoon gevraagd om onze dosiers, zodat we ze door kunnen sturen naar de nieuwe tandarts, maar zelfs zoiets eenvoudigs schijnt bij deze praktijk erg gecompliceerd te zijn. Nogmaals, kies voor een andere praktijk als dat haalbaar is,met persooneel dat wél de afspraken nakomt en tandartsen die deskundig zijn.
Na een slechte ervaring met een grote moderne tandartspraktijk in Vleuten. Via via bij Dental Clinical Zeist terecht gekomen wat een verademing! Gewoon een fijne kleine tandartspraktijk waar het om de patiënt gaat en niet om zo veel mogelijk aan de patiënt verdienen. Worden altijd super enthousiast ontvangen door alle medewerkers. Mijn zoontje klimt zonder angst de stoel in. En ikzelf heb nog nooit zo'n fijne tandarts gehad als Elise. Wat een topper is dat! Ben dus echt verbaasd over alle slechte reviews. Zo ervaar ik het dus echt niet.
Sinds de overname is dit de service echt niet ten goede gekomen. De rekeningen kloppen standaard niet wordt wel altijd na het bellen gecorrigeerd en zowel ik als mijn vrouw zijn diverse keren onvriendelijk geholpen. Ook vandaag weer iets meegemaakt. In gepland bij een medewerker die mij vervolgens niet kon helpen, gelukkig gecorrigeerd maar wel weer vervelend. Uiteindelijk door Abbigail fantastisch geholpen! Als ik haar alleen mocht beoordelen was dit zeker 5 sterren!
Ik zie veel ontevreden klanten ineens via google en begrijp eerlijk gezegd niet waar dat vandaan komt. Ik ben zelf in oktober geweest na heel wat jaren zonder tandarts bezoek en was wat bang geworden. Iedereen was ontzettend lief voor me, vriendelijk en geduldig. Ondanks dat de tandarts nog steeds niet mijn favoriete plek is, vind ik het hier wel heel fijn! Vermoed dat de negatieve reacties hieronder, mensen zijn die kicken op het schrijven van slechte reviews..
Ik word hier altijd zeer deskundig behandeld door Lisa, ze verteld altijd precies wat ze gaat doen. Zonodig een verdoving indien nodig. Verder ook aardige medewerkers.
Ik ben een nieuw klant bij Dental Clinics. Ik was voor kroon behandeling bij tandarts geweest. Na de behandeling zag ik veel alginaat afdruk materiaal op mijn kin en hals. Ik heb de tandarts gevraagd, ze zei dat ik het zelf thuis moet schoon maken. Ik heb paar andere tandartsen en tandtechniekers in vrienden en familie kring gevraagd. Zij zeggen dat het niet kan en dat het niet normaal is. De tandarts heeft, nadat ik had bij receptie doorgegeven, mij gebeld en heeft verteld dat zij niet wilt aan de klant zitten en dat het niet haar taak is. De tandarts wou niet accepteren en heeft de telefoon opgehangen Per direct heb ik de volgende afspraak afgezegd en uitgeschreven.
Bij mijn schoonzus die de taal niet goed spreekt hebben ze vorig jaar tijdens het eerste bezoek 'gedwongen' om twee verstandskiezen te trekken tot nare gevolgen. Ze was daar alleen. Er was nog een stukje kies achtergebleven. Konden ze niet vinden. Alles geïnfecteerd. Pas later is dat door een andere praktijk ontdekt. Bij mijn moeder ook geforceerd foto's te maken. Ze kwam voor een pijnlijke kies, maar kreeg ijzeren dingen in een andere kies geduwd met veel trekken en duwen. Nu zit ze met twee pijnlijke kiezen. En ik bij mijn eerste bezoek wat gewoon een controle moest zijn, ik had niks, gingen ze foto's maken terwijl ze dat niet aan mij hebben gevraagd of laat staan hebben verteld waarom. Dat ging ook met veel geduw en trek. Ik wist niet eens dat ze foto's gingen maken. Ik heb nooit foto's hoeven maken. Dat werd dan maar lekker de rekening betalen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dental Clinics Zeist met het openbaar vervoer


Zeist, Gunninglaan 150 meter
34
73
Zeist, Winkelcentrum Vollenhove 190 meter
34
73
Zeist, Gunninglaan 290 meter
34
73
Zeist, Winkelcentrum Vollenhove 370 meter
34
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid