facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Westervoort

Dental Clinics Westervoort

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Westervoort.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Westervoort. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het gezin. Onze tandartsen hebben verschillende aandachtsgebieden, waardoor u naast algemene tandheelkundige zorg ook bij ons terechtkuntvoor specifieke behandelingen, zoals het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen parodontitis, begeleiding bij angst en hulp bij kaakgewrichtsklachten en gebitsslijtage.Nieuwe patiënt? Van harte welkom!Vul het online inschrijfformulier in voor u en uw gezin.Of bel direct voor een afspraak: 026 – 311 84 29."
Adres: Het Vergun 13, 6931 KC Westervoort
Telefoonnummer: 026 311 8429
Stad: Westervoort
Route: Het Vergun 13
Postcode: 6931 KC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 20:30
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinics Westervoort Openingstijden, Dental Clinics hoofdkantoor, Openingstijden tandarts westervoort, Dental Clinics medewerkers, Tandarts Pijnenburg Westervoort, Dental Clinics Wassenaar, Dental Clinics zeeland, Dental Clinics Leusden
Recensies
We zijn over het algemeen erg tevreden over deze praktijk. Onze laatste ervaringen met paro preventie-assistent Amber Kunne waren echter heel negatief. Mijn man had erg veel pijn tijdens de behandeling en gaf dit ook aan. Na veel morren heeft Amber een verdoving gezet maar dat hielp niet echt. Ikzelf heb sinds zij mijn tanden gereinigd heeft last van gevoelige tanden. Ik heb dit nooit eerder mee gemaakt en heb opnieuw een afspraak met haar gemaakt. Ze reageerde echter zeer klantonvriendelijk. Ze zei dat het allemaal wel mee viel omdat ik niet tegen het plafond zat terwijl ze met mijn tanden bezig was. Ze kwam niet met een bevredigende oplossing voor de problemen. Ik kreeg een tube Sensodyne mee maar mijn tanden blijven extreem gevoelig. Ik hoop dat het nog verbeterd maar zal in ieder geval nooit meer een afspraak bij haar inplannen.
Pinar is prettig in de omgang, ongelooflijk precies, efficient en maakt optimaal gebruik van haar gereedschappen. De tarieven zijn de laatste tijd echter flink omhoog gegaan maar dat kan ik haar niet aanrekenen.
Erg prettige behandeling gehad. De tandarts assistente stootte haar hoofd nog tegen de lamp, daar kon ik erg om lachen en zij gelukkig ook. Verder lag de stoel zo lekker dat ik bijna in slaap viel. 5 reeten.
Roman was super aardig tijdens het bezoek, heel vriendelijk. Alleen het aanmelden was een beetje onduidelijk. Er stond een rij voor de balie, maar er was schijnbaar een aanmeldscherm. De dame die het zei deed een beetje alsof het dom was dat je het zelf niet gezien had.
heb altijd angst voor tandarts gehad,door schooltandarts,ben nu sinds paar jaar bij Dental Clinique,door Pinar en Venna zeer op mn gemak gesteld,en zie nu niet meer tegen tandbehandeling op!! heel tevreden!!!!!
Hele fijne tandartsenpraktijk +ortho. Mijn dank gaat uit naar Irma & Shakira de orthodontistes. Ik ben blij dat ik op m'n 30e nog opnieuw aan een beugel ben begonnen. Het eindresultaat is heel mooi, ben er echt heel blij mee.
Heb al een aantal jaar Lotte als tandarts en ben enorm tevreden over haar behandeling en sowieso ook de hele praktijk! Enorm klantvriendelijk
Ik vond het raar dat ik nu eerst naar de mondhygiëniste moest en daarna naar de tandarts, normaal moest het andersom, daar zat ik 2 minuten voor controle.
De tandartsen zijn super aardig en de assistente ook. Bij de ortho lijkt het wel iedere keer feest. Zo'n lol als dat ze onderling hebben en ze betrekken ons er ook bij. De kinderen gaan graag.
Was superfijn, de oplossing voor de prothese van mijn mam werd gelijk opgepakt en heel snel verholpen. Dank jullie namens mijn mams van 93
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid