facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Weesp

Dental Clinics Weesp
"Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental De tandarts in Weesp die zorgt voor uw mondWilt u verzekerd zijn van de best mogelijke mondzorg? Dan bent u van harte welkom in onze moderne tandartsengroepspraktijken in het hart van Weesp. Hier staat ons ervaren team dagelijks voor u klaar, onder het motto: lachen is leven. U kunt bij ons terecht voor al uw preventieve mondzorg en gebitsproblemen.Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0294 – 412 933."
Adres: Nieuwstad 36 , Weesp 1381 CC, NL
Telefoonnummer: 0294 412 933
Stad: Weesp
Route: Nieuwstad 36
Postcode: 1381 CC



op zoek naar gerelateerd: dental clinics weesp openingstijden, tandheelkundig centrum weesp, tandarts weesp, dental clinics amsterdam, dental clinics almere, cao dental clinics, orthodontist weesp, dental clinics administratie
Recensies
Ik vond het opvallend dat er zo goed de tijd voor me werd genomen. De anamnese werd zeer zorgvuldig afgenomen, zo ook de controle van het gebit. Kreeg goede adviezen voor een problematische droge mond. Enkele weken later kreeg ik nog een mail van deze tandarts; dr. Alberse, met daarin de naam van tabletjes die ze eerder bij intake had geadviseerd. Wàt een service!
Na bezoek aan tandarts kreeg ik snel een afspraak bij mondhygiëniste. Werd daar ook vriendelijk ontvangen en deskundig behandeld met een paar goede tips 1
Door t verleden ben ik door andere tandarts erg bang geworden voor de tandarts. Maar Louise word je zo goed gerustgesteld en ze neemt de tijd voor je. Ze doet voorzichtig haar werk. Ben heel blij dat ze zo te werk gaat
Prima praktijk met veel tandartsen en assistenten. Onlangs weer bij de mondhygiënist geweest. Leuk detail is dat de praktijk in een oude kerk zit, maar van binnen heel modern is.
Hester is echt een top mondhygiënist. De behandeling is super en het voelt bijna als een uitje . Zeer tevreden.
Ik was vele malen bij de mondhygiënist geweest bij een vrouw. Dat is wat service betekenen. Ik waardeer dat enorm en goede mensen moeten op de goede plek geplaatst worden.
Ik ben zeer goed te spreken over de tandarts praktijk hele lieve mensen en heel aardig personeel allemaal
Dames achter de receptie zijn super aardig en proberen het onmogelijke mogelijk te maken, tandartsen en mondhygiënist ook gewoon Top.
Inderdaad weer met een glimlach en een schoon gebit de deur uit gegaan. Alles was prima geregeld, op tijd en goed geholpen.
Goede adviezen om te zorgen dat mijn gebit nog lang meegaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid