facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Voorthuizen

Dental Clinics Voorthuizen

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Voorthuizen.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Voorthuizen. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Klompenmakerslaan 15 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is."
Adres: Klompenmakerslaan 15, 3781 DP Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342 473 147
Stad: Voorthuizen
Route: Klompenmakerslaan 15
Postcode: 3781 DP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Voorthuizen, Dental Clinics medewerkers, Dental Clinics contact, Dental Clinics Vught, Mijn Dental Clinics, Dental Clinics corona, Dental clinic Ede, Dental Clinics Best team
Recensies
Ik werd goed gerust gesteld. Helaas was een apparaat wat ze normaal gebruiken niet beschikbaar, maar er werd gevraagd of ik dat oke vond en er werd goed uitleg gegeven hoe ze het nu ging doen
Erg tevreden ben ik over deze praktijk. Ik kom hier al jaren bij de preventie assistente en word altijd prettig geholpen.
Deskundig en vriendelijk personeel. Op tijd geholpen en uitleg gekregen van de behandeling. Modernste techniek word gebruikt.
Al diverse jaren hier klant. Wordt altijd keurig te woord gestaan en tijdens de behandeling duidelijke uitleg over wat de tandarts aan het doen is.
Vriendelijke en ik denk een goede tandarts praktijk Rekening systeem via Infomedics bevalt mij niet daar reageren ze ook niet op een e-mail met mijn vraag Bellen onmogelijk of moeilijk voor mij en mijn mening helemaal niks willen het niets eens goed doen
Corine was een aardige tandarts die ik één keer heb gehad, ze verving een andere die met zwangerschapsverlof is. Over het algemeen een fijne praktijk met vriendelijke mensen, alleen ik vind het met mijn angst voor tandartsen een groot probleem dat het een komen en gaan is van vooral tandartsen. Assistenten zijn heel vriendelijk en wat trouwer aan de plek waar ze werken.
Ik ben dankbaar voor Marie Louise, niet elke keer weer over poetsen en flossen en verkooppraatjes, maar gewoon mijn gebit checken en behandelen en advies geven.
Erg tevreden over ons eerste bezoek aan deze praktijk. Laura van der Meer is een kundige tandarts en erg goed met kinderen. De assistentes zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Marie-Louise is een top mondhygiëniste die alle tijd voor je neemt, alles uitlegt en rekening houdt met persoonlijke wensen . Ze is nog aardig ook!
Enthousiast. Kundig. Sociaal vaardig. Vriendelijk Voortvarend. Geduldig. Vertrouwenwekkend: vertelt over de nauwe samenwerking met de tandarts. Tot zover vandaag, Met zomerse groet. Jan Peter Kakebeeke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid